• [silindi]

@Dilaylaa benim aklıma şu takıldı eğer insanlar bunu yapabiliyor ve istediği yere gidebiliyorsa bizler evimizde güvende değil miyiz? Fiziki olarak bişey yapılmasa bile en azından görünüyoruz değil mi? Bu çok korkunç🙁

Paramore evet bencede mantıklı canım haklısın seni de yorduk hakkını helal et

• [silindi]

Paramore gece beşe kadar korkumdan uyuyamadım Ayetel Kürsi ihlas nas Felak vs ne varsa dinledim okudum sonra kızım altıni ıslatınca nevresim değiştirdim gecenin bi saatinde neyse yattık uyuduk tam böyle soluma yan yatıyorum uykuya daldım dalmadim birden irkilerek uyandım ama hiçbirsey anlamadım hatırlamıyorum ne olup ne bittiğini 🤗🤗

@Paramore benimle ilgili birşey görebilir misiniz acaba eşimle bu aralar cok tartışıyoruz ve sürekli kötü rüyalar görüyorum

Emelim arkadaşlarım nasıl yazıyorsunuz burda vallahi yazamıyorum şunu yazcam diye uğraşıp duruyorum. Kimsenin numarasını bilmeden konuşulan bi mesajlaşma uygulaması varya happymomda söyledim uyarı aldım adını söylemim şimdi orda bit grup kursak linkini burdan paylaşsak katılmak isteyen katılda süper olmaz mı

Emelim benide alın mutlaka nereye grup kurulduğunu söyleyin tüm bilgilerimi veririm bu uğurda 😂😂😂😂

Paramore özelden yazdım bakabilir misin🙃 tamamen sağlıkla alakalı Bi durum umarım Bi fikrin oluşur 🌼

[silindi] bende bazen rüyamda görüyorum böyle daha inşaat olan bir binadayım sözde ama içeri zifiri karanlık korka korka içeri giriyorum ve omlarında orda olduğunu biliyorum ama onları görmüyorum sadece karartı görüyorum ve gümbür gümbür sesler çıkartıyorlar deprem oluyor gibi aynı sonra bi an nefes nefese uyanıyorum.🤦‍♀️

• [silindi]

Miros01 rüya bile böyle etkilerken diğerlerini düşünemiyorum bile

Kızlar son durum ne biri bana özet geçebilir mi lütfen anca müsait oldum..