Astral seyahat
Dilaylaa pek üstüne düşmüyorlar bi iki kez hocaya gittiler söylerim yinede teşekkür ederim 😊
Cicilibicili Bana bir uyku rahatsızlığı var gibi geldi . Uyku rahatsızlığı varsa bu tür şeyler yaşaması ve görmesi çok normal
Dilaylaa olabilir tabiki çünkü gemellikle uyku esnasında oluyor her şey
Cicilibicili Çok geçmiş olsun 🌸🌼
Cicilibicili Cnm sen momdaki admin misn
- Düzenlendi
Dilaylaa teşekkür ederim😊 bu arada astralle ilgili yorumlarinizida okudum sanki birebir anlattiklariniz hayal edebiliyor gibiyim ama asla gitmeye cesaret edemem güzel anılarım var dediniz güzel anılar nasıl oluyor astralde ?
Birkadin hayır canim
YigitAlpsMom hayalim 😂 Allah tarafından zengin olam borçlarımı kapatam
Cicilibicili Benim tüm geceyi yani ruhumun ve bedenimin yorgun düşene kadar gezdiğim zamanlar oldu. Kayboluyordum çok güzel yerler görüyordum. Sahilleri çok severim . Tüm geceyi bilmediğim sahillerde geçirdiğim çok oldu okadar yorgun düşerdim ki hatirlamadan direk uyku haline geçtiğim sabah uyandığımda sanki o sahilde uyumuş gibi kalktigim zamanlar oldu . İnsani biraz kandıran yanları var yani .sanki dünyada tek başımayım herşeyi yapabilirim gibi hissediyorsun .
Dilaylaa bu yönü çok güzelmiş 🌸ama ben hep kötü şeyler görmekten korktugumdan hic denemeye bile kalkışamadım kötü bir rüya görsem o gün etkisinden çıkamıyorum bir de böylesi hiç kaldıramam size imrendim 🤭😂
Cicilibicili Benimde kötü anılarım oldu mesela artık sahillere gitmiyorum ama çok güzel anılarda var , güzel olan şeyler için mutlaka fedakarlık yapmak gerekiyor sanırım 🌸
Dilaylaa dlay hep birlikte seyahate çıksak nasıl olur olur mu ki
baharasel86 Cok zor maalesef:)