Paramore merhaba gecmise yönelik birşey hissedebiliyor musunuz bilmiyorum Benim 3bucuk yıl önce bebeğim vefat eti yenidoğan yoğun bakımda. Hep bebeğime yanlış bir şey yapıldı hissi var bende 3bucuk yıldır bu histen kurtulamıyorum. Bununla ilgili birşey hissedebilr misin acaba

Dilaylaa teşekkür ederim😊 bu arada astralle ilgili yorumlarinizida okudum sanki birebir anlattiklariniz hayal edebiliyor gibiyim ama asla gitmeye cesaret edemem güzel anılarım var dediniz güzel anılar nasıl oluyor astralde ?

Cicilibicili Benim tüm geceyi yani ruhumun ve bedenimin yorgun düşene kadar gezdiğim zamanlar oldu. Kayboluyordum çok güzel yerler görüyordum. Sahilleri çok severim . Tüm geceyi bilmediğim sahillerde geçirdiğim çok oldu okadar yorgun düşerdim ki hatirlamadan direk uyku haline geçtiğim sabah uyandığımda sanki o sahilde uyumuş gibi kalktigim zamanlar oldu . İnsani biraz kandıran yanları var yani .sanki dünyada tek başımayım herşeyi yapabilirim gibi hissediyorsun .

Dilaylaa bu yönü çok güzelmiş 🌸ama ben hep kötü şeyler görmekten korktugumdan hic denemeye bile kalkışamadım kötü bir rüya görsem o gün etkisinden çıkamıyorum bir de böylesi hiç kaldıramam size imrendim 🤭😂

@Dilaylaa gittiğin yerde rüzgarı hissedebiliyor musun mesela ne bileyim yağmur yagsa falan

Cicilibicili Benimde kötü anılarım oldu mesela artık sahillere gitmiyorum ama çok güzel anılarda var , güzel olan şeyler için mutlaka fedakarlık yapmak gerekiyor sanırım 🌸