Emineyilmaz benim yazdığımda ne alaka kız seninle hiç anlaşamıyoruz yine buldun beni 😂 taa happymomda tartışmıştık bırak peşimi düş yakamdan bacı 😂😂😂

Meloo7 Şöyle yanlış bir düşünce var astral boyuta gectigimde o varlıkların boyutuna gecmiyorum ben :) onların daha karanlık bir boyutu var insanların geçmesi imkansız diyeyim. Astral boyut iki taraf için ara bir boyut gibi . Eğer kendi boyutundan astral boyuta geçen bir varlık varsa denk gelirsek birbirimizi görebiliriz. İki tarafta birbirine zarar veremez ama korkutabilirler , her canlı yaşadığı boyutta güçlüdür.. Aslında iki tarafında olmaması gerekiyor orada . Ben On senedir birkaç kez gördüm.

Dilaylaa peki acaba bu dediğin ara yer acaba ölen insanların ruhlari olabilir mi sonuçta onalrda ne cennette ne de cehennemde şuan

Ygzmomm kidste ismin ne. Yavrum ben sana kötü bişi demedim. Eğer bir grup açılacaksa buna seninde katılmaya hakkın var. Sadece dalga geçenler gelmesin. O manada
        Yanlış anladın pü 😂😂

Tosbikannesi Donememe meselesi yok o boyutta kalmıyor kimse . Astral beden ile bedenimiz birbirine kordon ile bağlı . Ruhun ayrılması kaybolması sıkışması gibi bir durum yok . Ama orası böyle bir dünyada değil daha hafif karanlık bir yer ve korkabileceginiz şeyler görebiliyorsunuz adrenalin yükselebiliyor , kalp atışları da öyle. Kronik rahstsizligi olan insanların kaldıramayacağı bir şey .

Emineyilmaz Kidstede aynı ama momda başkaydı o zamanlar hatırlamıyorum konuda şeydi ben duygusal hamilelik geçiriyordum aldatılma postuna paylaşmayın böyle şeyler üzülüyorum felan demiştim beni linçlemiştiniz 😁😁😁 bide şortlu bi kız varya o ikiniz. İkinizden de nefret ediyorum asdasdasd😂 ağlamıştım 😢

• [silindi]

@Dilaylaa benimde bi sorum olucak bende co keskiden uyuyup uyumadığımı anlamazdım ama bi bakardım kendımı görürdüm sonra gezerdim nebilim istedgmz hersey yapardım ucardım bile hatta hatta o ucma istegi için kac kez böyle oldu yatarken hep yine ucayım derdim gezeyım derdim cidden öyle olurdu kendı kendımı suraya git şu tarafa dön diye yönlendirirdim sonra gene kendımı görür uyanırdım yada düşüyo gibi olurdum bunlar hatırladıklarım bu astral seyahat m iacaba yoska rüyamıydı bazen rüyada rüya gördüğüm bilir yine kendımı bu ruya şöyle yap falan derim nebilim bu nedır sizce

Ygzmomm ben olduğuma emin misin kuzum ben happy momdayken 2019 senesiydi. Kızım 2 yaşına girecek. İsmim de emine yılmaz değildi:)

Patmem keşke görebilseydik bi dakika düşünmez yapardım kızımı 1 saniye bile görmek beni çok mutlu ederdi 💙

Dilaylaa keşke görebilseydik bi dakika düşünmez yapardım kızımı kaybettim iki buçuk aylıktı bi saniye görsem bile düşünmez yapardım sanırım

Emineyilmaz 2020 yılında oldu benim dediğim hımm belki sen değilsindir ama nicki böyle hatırlıyorum travma oldu 😂