meraklibaykus01 bende sadece his var nadiren olay söylerim nazar olabilir kötü birşey hissetmedim konuşurken sizinle 🙏 eltim yeni evlenmisti ve bakıp hamilesin dedim mesela adet gördü üstüne ama hala hamile olduğunu düşünüyodum evet hamileydi 2 aylık öğrendi şimdi benden korkuyor 😂
Astral seyahat
YigitAlpsMom Telegramdan grup kurabilirsiniz orda kota yok
Paramore acaba ben ev ne zaman degistiricem Allah aşkına cevapla çok merak ediyorum 😄
Happykidstenjap
2 yere nasıl yetişiyorsunuz ben diğer tarafı unuttum🙈
Pist ,Ya bana da bakar mısınız? Büyü okuma vs şüpheleniyorum biraz
Antisosyalll ay bende Yozgat’ta yım burdan birilerini görünce mutlu oluyorum
Paramore ayy korkuyorum ama kendimi de geri çekemiyorum sırf merakımdan hesap açtım okuyorum korkuyorum uygulamayı silip geri yüklüyorum kotu olmaya başladım okudukça
Splash-Splash-Love evet doğru söylüyorlar Doğu ve güneydoğuda zamanında yaşayan Ermeniler veya diğer hristiyanlar yerlerinden edilmeden önce altınlarını gömüp büyüyle tılsımlara saklayıp gitmişler şu an birçok yerde altınları var Avrupa’da yaşıyor birçoğu . torunları gidip almak isteyenler de oldu hatta. Ama yabancılar alamıyo çoğunlukla tehlikeli bi durum. Büyülenmiş oldukları için öldürücü bi boyutta olduğunu duydum bu işte ölenler olmuş. Bizim ninelerimiz bile anlatır zamanında hristiyan ailenin gelini genç yaşta vefat ediyo kadını bütün altınlarıyla birlikte gömüyorlar gömdükleri yer de şu an köyün tam ortası yol yani. Herkes biliyor ama kimse açamıyor köyün içi sonuçta. Köylüler izin vermiyor
Hayat_ aynen nerden biliyolar öyle olduğunu
Korkutmayin insanları
Birkadin hahah o benim de hayalim çalışarak yapacagim bunu biraz daha bebem büyüsün inşallah hersey olacak Allah in izniyle
Dilaylaa bu çok güzel bence keske bende gezsem oyle
Antisosyalll
Dunden beri soruyorum senin adın gülcan mı
Splash-Splash-Love
Şılap şılap ça ça ça da n
Burdaymış 😂😂
3children1mom Ben bu isimde bi dizi izlemiştim onu hatirladim