Astral seyahat
Dilaylaa dlay hep birlikte seyahate çıksak nasıl olur olur mu ki
baharasel86 Cok zor maalesef:)
Dilaylaa çok haklısın 🌸
Emineyilmaz benim yazdığımda ne alaka kız seninle hiç anlaşamıyoruz yine buldun beni 😂 taa happymomda tartışmıştık bırak peşimi düş yakamdan bacı 😂😂😂
Meloo7 Şöyle yanlış bir düşünce var astral boyuta gectigimde o varlıkların boyutuna gecmiyorum ben :) onların daha karanlık bir boyutu var insanların geçmesi imkansız diyeyim. Astral boyut iki taraf için ara bir boyut gibi . Eğer kendi boyutundan astral boyuta geçen bir varlık varsa denk gelirsek birbirimizi görebiliriz. İki tarafta birbirine zarar veremez ama korkutabilirler , her canlı yaşadığı boyutta güçlüdür.. Aslında iki tarafında olmaması gerekiyor orada . Ben On senedir birkaç kez gördüm.
Dilaylaa birde şey diyorlar fazla uzaklara gitme kaybolursun diyorlar doğrumu?
@Dilaylaa ya peki hiç korkmuyor musun dönemeyenler varmış o boyuttan Allah korusun
- Düzenlendi
Ygzmomm kidste ismin ne. Yavrum ben sana kötü bişi demedim. Eğer bir grup açılacaksa buna seninde katılmaya hakkın var. Sadece dalga geçenler gelmesin. O manada
Yanlış anladın pü 😂😂
ketenprenses Evet kaybolma oluyor ama tehlikeli bir şey değil kaybolmak
Tosbikannesi Donememe meselesi yok o boyutta kalmıyor kimse . Astral beden ile bedenimiz birbirine kordon ile bağlı . Ruhun ayrılması kaybolması sıkışması gibi bir durum yok . Ama orası böyle bir dünyada değil daha hafif karanlık bir yer ve korkabileceginiz şeyler görebiliyorsunuz adrenalin yükselebiliyor , kalp atışları da öyle. Kronik rahstsizligi olan insanların kaldıramayacağı bir şey .
Emineyilmaz Kidstede aynı ama momda başkaydı o zamanlar hatırlamıyorum konuda şeydi ben duygusal hamilelik geçiriyordum aldatılma postuna paylaşmayın böyle şeyler üzülüyorum felan demiştim beni linçlemiştiniz 😁😁😁 bide şortlu bi kız varya o ikiniz. İkinizden de nefret ediyorum asdasdasd😂 ağlamıştım 😢