Dilaylaa normal hayatta da görünüyorlar mı yoksa sadece boyut değiştirdiğinizde mi görüyorsunuz

Emineyilmaz benim yazdığımda ne alaka kız seninle hiç anlaşamıyoruz yine buldun beni 😂 taa happymomda tartışmıştık bırak peşimi düş yakamdan bacı 😂😂😂

Meloo7 Şöyle yanlış bir düşünce var astral boyuta gectigimde o varlıkların boyutuna gecmiyorum ben :) onların daha karanlık bir boyutu var insanların geçmesi imkansız diyeyim. Astral boyut iki taraf için ara bir boyut gibi . Eğer kendi boyutundan astral boyuta geçen bir varlık varsa denk gelirsek birbirimizi görebiliriz. İki tarafta birbirine zarar veremez ama korkutabilirler , her canlı yaşadığı boyutta güçlüdür.. Aslında iki tarafında olmaması gerekiyor orada . Ben On senedir birkaç kez gördüm.

Dilaylaa peki acaba bu dediğin ara yer acaba ölen insanların ruhlari olabilir mi sonuçta onalrda ne cennette ne de cehennemde şuan

Ygzmomm kidste ismin ne. Yavrum ben sana kötü bişi demedim. Eğer bir grup açılacaksa buna seninde katılmaya hakkın var. Sadece dalga geçenler gelmesin. O manada
          Yanlış anladın pü 😂😂

Tosbikannesi Donememe meselesi yok o boyutta kalmıyor kimse . Astral beden ile bedenimiz birbirine kordon ile bağlı . Ruhun ayrılması kaybolması sıkışması gibi bir durum yok . Ama orası böyle bir dünyada değil daha hafif karanlık bir yer ve korkabileceginiz şeyler görebiliyorsunuz adrenalin yükselebiliyor , kalp atışları da öyle. Kronik rahstsizligi olan insanların kaldıramayacağı bir şey .

Emineyilmaz Kidstede aynı ama momda başkaydı o zamanlar hatırlamıyorum konuda şeydi ben duygusal hamilelik geçiriyordum aldatılma postuna paylaşmayın böyle şeyler üzülüyorum felan demiştim beni linçlemiştiniz 😁😁😁 bide şortlu bi kız varya o ikiniz. İkinizden de nefret ediyorum asdasdasd😂 ağlamıştım 😢