Kizlar artık yatıyorum ben. Yarın devam ederiz . Dilay yarın yine denemek istiyorum . Öncesinde üzerlik yakayım. Belki etkisi olur. Alanı temizlemeye çalışırım.

• [silindi]

Hersey-Astral-icin bu işlerin ehli değilim tabiki ama inancliyoz hepimiz o yüzden önerebilirim ki kızınıza okuyun nazar duasinida okuyun daha sonra evde telefondan en kısık sesre ben Ayetel Kürsi yasin vs açıp çaldım günlerce gündüz falanda açıyordum ada çayını da her gün yapabilirsiniz yani normal tavaya koyun ama yanmamasina dikkat edin ben tavaya koyup iyice ısınıp duman çıktığı zaman tavayi evde gezdirdim köşelere böyle duman attira attira gezdim Duman birinde tekrar açtım altını ayrıntılı anlatıyorum ki bana anlatan olmamıştı bilmiyordum nasıl yapılır diye ben bu şekilde yaptım iyi oldu tavsiye edebilirim

• [silindi]

Paramore ya birşey diyim mi sizin enerjinizi hissettigimi nereden anladığımı söyleyeyim mi siz mesela artık uyuyacağım yoruldum ve diyorsunuz ya o zaman içim rahatlıyor böyle ama siz odaklandiginiz zaman yorumlarda konuyla alakalı konuştuğunix zaman urperiyoeum ve korku sarıyor beni ben böyle hissettim nedense paranoya mi acaba

[silindi] anladım teşekkür ederim ben çok düşük yaptım tüp bebek tedavisi gördüm sonra oğlum kendiliğinden oldu şükür bana sende sübyan olabilir dedi çevrem bende son umut hocaya gittim muska yaptı bunu 7 yaşına kadar tak dedi o yüzden çok duada okurum ama bu üzerliğide deneyeceğim inşAllah

[silindi] çok teşekkür ederim araştıracağım inşAllah çünkü uykusu çok hafif pek derin dalamiyor nadiren gece bin kere uyanıyoruz 🤷🏻‍♀️

Bende takip edim şuracıkta çok heyecanlı

Tomris bütün yorumları okuduktan sonra korkmam ama hayla heyecanla neler olmuş diye okumaya devam edip eşimide korkuyorum diye uyutmamaama ne denir acaba ses olayından sonra hepten bi tırsttım😂