• [silindi]

Paramore ya birşey diyim mi sizin enerjinizi hissettigimi nereden anladığımı söyleyeyim mi siz mesela artık uyuyacağım yoruldum ve diyorsunuz ya o zaman içim rahatlıyor böyle ama siz odaklandiginiz zaman yorumlarda konuyla alakalı konuştuğunix zaman urperiyoeum ve korku sarıyor beni ben böyle hissettim nedense paranoya mi acaba

[silindi] anladım teşekkür ederim ben çok düşük yaptım tüp bebek tedavisi gördüm sonra oğlum kendiliğinden oldu şükür bana sende sübyan olabilir dedi çevrem bende son umut hocaya gittim muska yaptı bunu 7 yaşına kadar tak dedi o yüzden çok duada okurum ama bu üzerliğide deneyeceğim inşAllah

[silindi] çok teşekkür ederim araştıracağım inşAllah çünkü uykusu çok hafif pek derin dalamiyor nadiren gece bin kere uyanıyoruz 🤷🏻‍♀️

Bende takip edim şuracıkta çok heyecanlı

Tomris bütün yorumları okuduktan sonra korkmam ama hayla heyecanla neler olmuş diye okumaya devam edip eşimide korkuyorum diye uyutmamaama ne denir acaba ses olayından sonra hepten bi tırsttım😂

Tomris
      Akşam şarjım bitti telefon kapandı olayları bir yerden sonra kaçırdım neler oldu bana özet geçebilir misiniz 🙈

Nbg_26 benimde uykum geldi azıcıkta korktum uyudum😂

Dilaylaa ay bu ben valla birinin ilk görüşte anlarım iyi mi kötü mü olduğunu enerjiye de çok inanırım birisi üzgün ama ölümüne gülüyorsa anında hissederim

Dilaylaa ben sürekli rüyada olduğumu fark ediyorum bı rüya görürken zaten ruyadayim deyip devam ediyorum çok kucukken kendimi uyurken izliyordum tavandan özellikle bu rüya olayı ne peki artık çok rahatsız edici bi boyuta ulaştı

Dilaylaa ben rüyamda ne görüyorsam ertesi gün aynı şeyleri yaşıyorum (mesela numara görüyorum kadın görüyorum) falan uyandıktan sonra gün içinde aynılarını görüyorum bunun sebebi ne olabilir

Adrienne Bu bana da çok olur ama sürekli değil.Çoğunu hatırlamam gün içinde dejavu olurum sürekli öyle aklıma gelir.