Anayimbenanaa ben ürpermedim de sadece bende o seyahati yaptığımı düşündüm
Astral seyahat
Paramore asıl senin nasıl geçti 😂 bnm her zamanki gbi bı geceydi şahsen kapımın onunde busuru bişey olduğunu biri bana dese uyuyamazdım sanırım 🙊
3children1mom hayır cnm nur ile iletişim halindeydi
susyoksainanirim okuyunca izleyince bisy olmuyor ama gerçekten bişey yaşayıncada günlerce 3 bck atıyorum 😂
Paramore canım ben de küçükken bişeyler yaşamıştım çok korkarım böyle şeylerden ama artık korkmuyorum yine de hala ara ara izlendiğini hissediyorum kötü enerjiler alıyorum okuyorum hemen kendimi sakinleştoriyorum geciyo ve dünden beridir de eşimle kavga ediyorum durduk yere çok sinirliyim bişey hisseder misin aceba diye yazmak istedim lütfen bakar mısın
Anayimbenanaa yaşamadan bişey diyemiycem 😂😂
DeliMavi nasıl yaptınız anlatirmisiniz
Kızlar sizi bir şey sorucam ben bir ara çok korkuyordum bir şeyler görüyordum devamlı ve bir gece rüyamda uyanmıştım konuştum onlarla gerçekten ağladım beni uyandırın diyip durdum benimle konuştular oda astral seyahate giriyor mu merak ettim
Paramore gizlenmiş seninleydi hiç ayrılmadı senden
Happykidssci kız benimde böyle olaylarım oluyordu küçükken urak olmuştum sonra bazı zamanlar çok korkuyordum kötü şeyler yaşıyordum onlarla ilgili sence hala var mıdır bende de
Ygzmomm mesela ne gibi biraz ayrıntı verirmisin
susyoksainanirim sinirlerin kuvvetli demek ki 😂
Yatağa sırt üstü uzanıp ağzım hafif açık kalacak şekilde derin derin nefes aldım.gözlerimi kapattım gitmek istediğim yeri seçtim.sonra bir ip varmış gibi hayal edip ona tutunup ruhumun kalkmasını sağladım .yatakta yatan kendime baktım.bu süreçte sürekli vücudumda karıncalanma hissettim ve vücudumun 360 derece dönüşünü hissettim.göğüs kafesimde hafif bir baskı vardı.sonrasında sesler ve görüntüler oluştu.gitmek istediğim yere gittim ve döndüm
Anayimbenanaa Hahaha 😂😂 her zaman ki gibiydi. Ben alışığım seslere izlenmelere 😂