Astral seyahat
Kızlar sizi bir şey sorucam ben bir ara çok korkuyordum bir şeyler görüyordum devamlı ve bir gece rüyamda uyanmıştım konuştum onlarla gerçekten ağladım beni uyandırın diyip durdum benimle konuştular oda astral seyahate giriyor mu merak ettim
Paramore gizlenmiş seninleydi hiç ayrılmadı senden
Happykidssci kız benimde böyle olaylarım oluyordu küçükken urak olmuştum sonra bazı zamanlar çok korkuyordum kötü şeyler yaşıyordum onlarla ilgili sence hala var mıdır bende de
Ygzmomm mesela ne gibi biraz ayrıntı verirmisin
susyoksainanirim sinirlerin kuvvetli demek ki 😂
Yatağa sırt üstü uzanıp ağzım hafif açık kalacak şekilde derin derin nefes aldım.gözlerimi kapattım gitmek istediğim yeri seçtim.sonra bir ip varmış gibi hayal edip ona tutunup ruhumun kalkmasını sağladım .yatakta yatan kendime baktım.bu süreçte sürekli vücudumda karıncalanma hissettim ve vücudumun 360 derece dönüşünü hissettim.göğüs kafesimde hafif bir baskı vardı.sonrasında sesler ve görüntüler oluştu.gitmek istediğim yere gittim ve döndüm
Anayimbenanaa Hahaha 😂😂 her zaman ki gibiydi. Ben alışığım seslere izlenmelere 😂
Happykidssci Neye göre dedin bunu ☺️
Happykidssci mesela az önce yazdığım gibi rüyamda gibim ama rüyada olmadığıma emindim yanıma geldi bi kara bir şey ne istiyorsun benden dedim uyanmak istiyorum dedim sadece biz istediğimiz zaman uyarabilirsin dedi bağırdım anne abla diye onlar seni duyamaz dedi kapıdan baktım babam tersten namaz kılıyordu sonra ablamla annem geldi ama elleri salık ayakları ters bir biçimde yanıma oturdular yatağıma. Sonra ne istiyorsunuz dedim tekrardan bana iblis seni beğenmiş dedi güldü ağladım ağladım ağladım sonra uyandım uyandığımda da ağlıyordum. Sonra başka rüyamda da yine yanıma geliyor ben bir duayı o zaman yanlış okuyordum şaşırıyordum zaten yanlış okuyorsun diyip kahkaha attı bana zorla tamamlayıp öyle uyandım bu gibi şeyler
Paramore ay tövbe estağfurullah 😂
Anayimbenanaa 😂😂 kız bana bı zararları yok . 6 yıl oldu daha mı korkayim . Gerçi hiç korkmadım da😂