YigitAlpsMom Yok bizde öyle değildi yani şişe bile yoktu 😂 ne odada ne başka yerde dolapta vardı sadece
Astral seyahat
Dilaylaa ben rüyada gezen tipdenim bazı olayları bazı yaşamak istediklerimi rüyada görüyorum
Ygzmomm umarım yoklardır artık
[silindi]
Paramore dün gece bi ses duyduk sadece anlam vermedik onun dısında mışıl mışıl ve karısık rüyalar senın nasıldı asıl😊
Mavi45 sizin huzursuzlugunuzdan sebep olmuş olabilir bebeginizde huzursuz olmuş olabilir
Paramore nur biz ayni memleketteniz vay be seni tanımak güzel gerçektede de taniyorumdur kesin
Antisosyalll Rüyaların çok farklı türleri var . Rüyada olduğunu bilmek kontrol etmeye lucid dream deniyor. Astral seyahatin alt seviyesi gibi bir şeydir buda.
Paramore Aaa cok tuhaf. Bende rüyalarımı kontrol edebiliyorum cocukluktan beri. Astral seyahat denemiştim ama yapamamıştım
Antisosyalll Valla fal bakarien gelecekten biseyler dediğim olurdu ve çıkardı . Ama buna tesadüf gözüyle bakıyorum ben. Çünkü geleceği kimsenin bilemeyeceği net bisey. Ha belki şöyle olabilir.
Mesela Ahmet sana misafirliğe gelecektir . Senin haberin yoktur ama Ahmet bunu agzindan çıkarmıştır. Yani birine sana geleceğini söylemiştir. Bu artık gelecek olmuyor. Bunu bilebilirim. Sana Ahmet gelecek diyebilirim
Paramore anladım, o zaman banada odaklan bekliorum 🙂
Antisosyalll hadi Çorum’da misin sende 😂
Dilaylaa zihin nasıl boşaltılır asla boşalmıyo bin tane olay dönüyo kafamda yapamıyorum haliyle 🥴
Happykidssci olabilir evet ama kendi huzursuzluğumu da çözemedim ki
Pcoslu1anne Rüyalarını kotnrol etmeye lucid dream deniyor araştırın isterseniz :) aslında sizn için daha kolaydır astral seyahat ama kafanızı tam olarak bosaltamadiysaniz olmuyor asla. Hicbirsey düşünmemeniz gerekiyor.
Mavi45 çünkü korktun
Paramore suan yozgatta yaşıyoruz yeni taşındık sayılır buhara idim önceden
LadyMarmalade Mesele o zaten . 🥺 Kafanız doluyken yapamazsiniz düşüncenizin çok güçlü olması gerekiyor. Minik bı inanmama kırıntısı bile yeter yapamamaya