Paramore Çok merak ediyorum son günlerde kötü bir enerji var bizim evde de görebilirsen bana da bakar mısın?

Paramore geçmiş olsun senin yerinde olmayı çok istiyorum araştırıyorum epifiz bezini

Meloo7 florürlü diş macunu da kullanma dediler alakası var mı acaba

Paramore Böyle seylerden pek korkmam o yüzden ne görürsen soyle insallah görürsün🌸

Yazdıklarınızı biraz okudum da ürktüm arkadaşlar 😁 Allahım herkesin yardımcısı olsun. Bu tür şeyler küçüklüğümden beri beni korkutur. Yalnız şu Astral seyahat olayını ilk defa duydum. Bunda da ip kopunca ölmek riski korkuttu 😁 ben böyle şeylerde cesaretsiz bir insanım.

susyoksainanirim canım dilay ile bi arkadasımız metafizik kurqllarına göre astral seyehat edıp bırbırını görmeye çalıştı ikiside bu ışın ustası sonra dilay arkadasın bınasına gırememış cok karabalık gölgeler varmış yani varlıklar müsade etmemş oda yan binaya grmış cıkmıstı

Paramore meraba canım.
          Bu sabah gördüm ve hepsini tek tek okudum. Bir şey sormak istiyorum. Biz eşimle çok kötü şeyler yaşadık bir kızımız var. Sorsan sorun ne hiç .. memlekette böyle biri var biliyor felan dendi. Anneme lütfen git dedim çünkü kızım için üzülüyordum çok etkileniyordu. Gitmiş hoca gözünü kapatmış. Kocasinda 3 tane var dedi. Eşim sürekli yorgun, başı ağrıyor , gece dalamadigini söylüyor. Ona bunu söyleyemedim. Ama sürekli dualar okuyorum. Lütfen bunu okurken beni de gidebilirsen cevap verirsen çok mutlu olurum . 🌺