Paramore aa uzak ama ordada olması lazm bıraz arastırsanız bulursunuz bnce
Astral seyahat
Yazdıklarınızı biraz okudum da ürktüm arkadaşlar 😁 Allahım herkesin yardımcısı olsun. Bu tür şeyler küçüklüğümden beri beni korkutur. Yalnız şu Astral seyahat olayını ilk defa duydum. Bunda da ip kopunca ölmek riski korkuttu 😁 ben böyle şeylerde cesaretsiz bir insanım.
hayatbuiste bende aynı senin gibiyim 😁
YigitAlpsMom ne yazıyordu ben okuyamadım bana da anlatır mısınız
Dilaylaa
Ben uyumuyor musun demiştim sksksk
Ben rüya gorurken dahi yoruluyorum 😂
- Düzenlendi
Boklu kimsin kız shhsh
Emineyilmaz
Kim kiz o ajsjjdjs
- Düzenlendi
susyoksainanirim canım dilay ile bi arkadasımız metafizik kurqllarına göre astral seyehat edıp bırbırını görmeye çalıştı ikiside bu ışın ustası sonra dilay arkadasın bınasına gırememış cok karabalık gölgeler varmış yani varlıklar müsade etmemş oda yan binaya grmış cıkmıstı
Gittibimilyarlikmobilya benim bi arkadaşım var sürekli boklu der ona sordum değilm dedi sjshjs bilemedim
Emineyilmaz
Ya benim de yazdığımı begenmiste ordan gördüm tanıdik mi diye😊
Paramore meraba canım.
Bu sabah gördüm ve hepsini tek tek okudum. Bir şey sormak istiyorum. Biz eşimle çok kötü şeyler yaşadık bir kızımız var. Sorsan sorun ne hiç .. memlekette böyle biri var biliyor felan dendi. Anneme lütfen git dedim çünkü kızım için üzülüyordum çok etkileniyordu. Gitmiş hoca gözünü kapatmış. Kocasinda 3 tane var dedi. Eşim sürekli yorgun, başı ağrıyor , gece dalamadigini söylüyor. Ona bunu söyleyemedim. Ama sürekli dualar okuyorum. Lütfen bunu okurken beni de gidebilirsen cevap verirsen çok mutlu olurum . 🌺
YigitAlpsMom hani dizilerde adam is toplantısındayim deyip karısını kandırır ya.. Mesela o adamın yanına gidilebilir mi bu seyahat sayesinde 😂
hayatbuiste 😂😂😂😂bu uğurda ölecek çok kişiyi tanıyorum
hayatbuiste istenilen yere konsantre olunup gidiliyor evet fakat arkadasımızda 3 harflıler olabılır o kendı isteği dışında yaşıyor bazı seylerı vede dalga gecılecek durum yok birazdaha ciddiyet
hayatbuiste arkadas kendi kocasını görmüş
Mesela cafedeyken eşi, oda düşünüp yanında kim var kim yok görmüş
Hatta bi kadin varmış başka masada ondan rahatsız olduğunu söyledi eşini arayıp sorduğunda arkadaşının arkadaşı olduğunu ve selam verdiğini söylemiş eşi
Böyle hatırlıyorum umarım eksik anlatmamisimdir 😀
NaimeYilmaz aa burası da mı sizin 😅