prensesannesi27 hayatbuiste orası bı gercek hasta ısen zorlanıyorsun allah korusun yetmedıgı yerde gucun gerı dönüyorsun tabı bu seyehat de bütün kapılar acık her türlü varlık ıle karsılasabılıyorsun
Emineyilmaz Boklu hahahahah 😂😂😂 yok kız isim olarak demedim kidsteki nickim ismim ya öyle geldim sen ve büşra niye kidsteki gibi değilsinzi anlamında dedim😂
Boklu Emineyilmaz coksa yumurtaliktakilimon adini kullanmak istemiyorum kidstekiler okuyamiyor daha😅burda kisa ve oz boklu nicki kullanicam😂😂
Boklu Emineyilmaz Dun aksam noldu senin bilgin varmi ben mide bulantisi ve bas agrisiyla uyudum erkenden gidebildimj dilay nurun evine
hayatbuiste Zhnce tahmin ettiğim gibi demek ki. Bunu yapanlar var. Ben şunu merak ediyorum. Mesela amcamın evine gitmek istedim. Bildiğin yol mu gidiliyor. Yoksa bir anda kendini daire yada apartman kapısında mi buluyorsun
Zhnce hayatbuiste yol gitmek gibi değil bu Mesela Dilay yurtdisinda Nurun evine gitmek istedi aynı dakikalarda konuşuyorlardı burda Nura apartmana giremiyorum dedi sokağına kadar gitmiş ama giremedi evine Yani bi anda orda oluyor
hayatbuiste Emelim peki gerçek yaşamda hiç görmediğin bir yeri o anda görüyor musun. Mesela ben topkapi sarayıni hiç ziyaret etmedim. Astral seyahat ile görebilir miyim içini acaba.
Boklu YigitAlpsMom kizim hasta onunla ilgileniyorum canim benim sen nasilsin ayrica limon nasil buran eksik kalsin😅😅😅
Emelim hayatbuiste valla sormak lazım ama görebiliyosun bence çünkü dilay demisti hiç görmediğim bir eve gittim fln
hayatbuiste Zhnce anladım. Demek ki her yere girilmiyor. Bazı yerler engelli. Allahım ne kadar büyüksün Yarabbi. İnsan beyni çok karışık, mucizevi bir şey.
3children1mom Ful Yok bacım su yine tanımadım 🙄 Beni taniyan çıksın ortaya gavur ellerinde kalmış gibi hissediyorum 🤪😂
prensesannesi27 hayatbuiste heryerw giriliyor sadece girecegın yer bir varlık tarafından korunuyor veya izin verılmıyorsa gıremıyorsun sonucta bu onların dünyası karsına ne cıkacagı bellı degıl nur arkadasımızda da 3 harflıler oldugu için evıne gırememıs dilay olay bu
Zhnce hayatbuiste aynen oyle Dilay engellendiğini söyledi yani izin vermiyorlar dedi çok fazlalar dedi Yarım yamalak hatırlıyorum çünkü okur okumaz post silindi gitti öylece kaldı hersey