Emineyilmaz 😅askolsun 😅😅 busraa giz senmissin
Astral seyahat
Boklu evet evet Büşra o da😂😂 ay niye kimse ben gibi gerçek nickiyke glemedi yaaa
prensesannesi27 dalga geçmedim ki bacım. Bu şekilde çoğu şey gün yüzüne çıkarılabilir ama cesaret edebilene tabiki.
Kovid gibi bir şey Astral seyahat. Kronik hastalığı olana zarar verebiliyor belli ki.
Emineyilmaz ya senden bitane daha var mı sanıyorsun? ♥️♥️♥️
Emineyilmaz ben kendi adimi hicbiryerde nick olarak kullanmiyorum😅buraya kaydolurkende muhabbet kusuna kiziyordum
Bokluyu diye ordan adim
Boklu😅😅
Evrim ney canım anlamaıdm valla
hayatbuiste orası bı gercek hasta ısen zorlanıyorsun allah korusun yetmedıgı yerde gucun gerı dönüyorsun tabı bu seyehat de bütün kapılar acık her türlü varlık ıle karsılasabılıyorsun
Boklu hahahahah 😂😂😂 yok kız isim olarak demedim kidsteki nickim ismim ya öyle geldim sen ve büşra niye kidsteki gibi değilsinzi anlamında dedim😂
Zhnce tahmin ettiğim gibi demek ki. Bunu yapanlar var.
Ben şunu merak ediyorum.
Mesela amcamın evine gitmek istedim. Bildiğin yol mu gidiliyor. Yoksa bir anda kendini daire yada apartman kapısında mi buluyorsun
KirmiziOjeli
Ben ne gördüm hatırlamıyorum 😂
prensesannesi27 Allahım görunur görünmez tüm tehlikelerden korusun bizleri.
hayatbuiste aaa güzel soru bildiğin yol değil bence çünkü dilay londradan çoruma gitti 😀
Boklu ana limonumda gelmiş nasilsin gülüm
Burda herkes çok yabancı ya, kidsteki nickini kullanmamış kimse nerdesiniz ahali 🤔🙄🤪
Emelim peki gerçek yaşamda hiç görmediğin bir yeri o anda görüyor musun.
Mesela ben topkapi sarayıni hiç ziyaret etmedim. Astral seyahat ile görebilir miyim içini acaba.
hayatbuiste yol gitmek gibi değil bu
Mesela Dilay yurtdisinda
Nurun evine gitmek istedi aynı dakikalarda konuşuyorlardı burda
Nura apartmana giremiyorum dedi sokağına kadar gitmiş ama giremedi evine
Yani bi anda orda oluyor
[silindi]
3children1mom gizli takip ediyordum, hele bnde yorumsuz kalmiym dedim 😜