KirmiziOjeli
Ben ne gördüm hatırlamıyorum 😂
Astral seyahat
prensesannesi27 Allahım görunur görünmez tüm tehlikelerden korusun bizleri.
hayatbuiste aaa güzel soru bildiğin yol değil bence çünkü dilay londradan çoruma gitti 😀
Boklu ana limonumda gelmiş nasilsin gülüm
Burda herkes çok yabancı ya, kidsteki nickini kullanmamış kimse nerdesiniz ahali 🤔🙄🤪
Emelim peki gerçek yaşamda hiç görmediğin bir yeri o anda görüyor musun.
Mesela ben topkapi sarayıni hiç ziyaret etmedim. Astral seyahat ile görebilir miyim içini acaba.
hayatbuiste yol gitmek gibi değil bu
Mesela Dilay yurtdisinda
Nurun evine gitmek istedi aynı dakikalarda konuşuyorlardı burda
Nura apartmana giremiyorum dedi sokağına kadar gitmiş ama giremedi evine
Yani bi anda orda oluyor
[silindi]
3children1mom gizli takip ediyordum, hele bnde yorumsuz kalmiym dedim 😜
3children1mom harley ben
YigitAlpsMom kizim hasta onunla ilgileniyorum canim benim sen nasilsin ayrica limon nasil buran eksik kalsin😅😅😅
Zhnce anladım. Demek ki her yere girilmiyor. Bazı yerler engelli. Allahım ne kadar büyüksün Yarabbi. İnsan beyni çok karışık, mucizevi bir şey.
Happykidssci
Hmm..
Dua falan mı okunuyor niyet edip ilk kez duydum da🤔
Emineyilmaz coksa yumurtaliktakilimon adini kullanmak istemiyorum kidstekiler okuyamiyor daha😅burda kisa ve oz boklu nicki kullanicam😂😂
hayatbuiste heryerw giriliyor sadece girecegın yer bir varlık tarafından korunuyor veya izin verılmıyorsa gıremıyorsun sonucta bu onların dünyası karsına ne cıkacagı bellı degıl nur arkadasımızda da 3 harflıler oldugu için evıne gırememıs dilay olay bu
hayatbuiste aynen oyle
Dilay engellendiğini söyledi yani izin vermiyorlar dedi çok fazlalar dedi
Yarım yamalak hatırlıyorum çünkü okur okumaz post silindi gitti öylece kaldı hersey
Ful
Yok bacım su yine tanımadım 🙄
Beni taniyan çıksın ortaya gavur ellerinde kalmış gibi hissediyorum 🤪😂
3children1mom ben kidste de aynıyım 😂
Emineyilmaz Dun aksam noldu senin bilgin varmi ben mide bulantisi ve bas agrisiyla uyudum erkenden gidebildimj dilay nurun evine
3children1mom çok muhabbetimiz yoktu ondan sanırım