3children1mom yurt disinda turk bulmus gibi mesudum😂😂
Astral seyahat
Emineyilmaz neden acaba
Ya herkes birbirini tanıyo mu ben kendimi neden yetim gb hissettim 🥲
3children1mom pembeninkurku😂😂😂
Boklu
Hahahhshs ya sen unutmadin mi onu
Hic aklima gelmedi bak gelse onu yapardim 😂😂
elzemmomy Ben astral seyahat yapsam da rüyamı çoğu zaman kontrol edemem . Astral boyutta kontorl bende olduğu için güçlü sayarım kendimi . Ama rüyalarıma benimde farklı varlıklar girer çoğu zaman sanırım beni korkutmaya çalışıyorrlar :) sadece birkaç kez denk geldim ama onda bile rüyalarımda rahat bırakmadılar.
Önemli olan korkmamak .
Dilaylaa canım benden nasıl enerji alabiliyorsun? Yada bunu yapabiliyor musun? Yorgunluğumu gideriversen hamileyim 😂yada evimde ki enerjiyi görebilir misin?
Emelim Uzaylı değil de. Çoğu teoriye göre dünyada farklı farklı boyutlar var . Farklı alemler gibi . Astral boyutta üç harfli dedikleriniz yani benim varlık dediğim şeyler ile karsilasma çok sık olabilir. Aslında onunda orada bulunmaması gerekir benimde bulunmamam gerekir .
Onlarda astral boyuta farklı bır boyuttan geçiyorlar bana göre. Astral boyut hafif puslu boğuk bir boyuttur ama yine bildiğimiz dünyadır . Ama onların daha karanlık bir boyuttan geçtiğini düşünüyorum bende .
Örneğin astral boyuttaki astral bedeni benim köpeklerim hissediyor. Enerjisi farklı olan insanlar vardır mesela . Onlarda hissedebilir .
Görür görmez dersin ki ya ne kadar pozitif biri yada aaa ne kadar kotu birine benziyor dersiniz o enerji size kadar gelir .
Dilaylaa canım benden nasıl enerji alabiliyorsun? Yada bunu yapabiliyor musun? Yorgunluğumu gideriversen hamileyim 😂yada evimde ki enerjiyi görebilir misin?
Dilaylaa özel mesajına bakar mısın canım
Ya bu peridenin sorunu neden çözülmedi hala