Boklu
Hahahhshs ya sen unutmadin mi onu
Hic aklima gelmedi bak gelse onu yapardim 😂😂
Astral seyahat
elzemmomy Ben astral seyahat yapsam da rüyamı çoğu zaman kontrol edemem . Astral boyutta kontorl bende olduğu için güçlü sayarım kendimi . Ama rüyalarıma benimde farklı varlıklar girer çoğu zaman sanırım beni korkutmaya çalışıyorrlar :) sadece birkaç kez denk geldim ama onda bile rüyalarımda rahat bırakmadılar.
Önemli olan korkmamak .
Dilaylaa canım benden nasıl enerji alabiliyorsun? Yada bunu yapabiliyor musun? Yorgunluğumu gideriversen hamileyim 😂yada evimde ki enerjiyi görebilir misin?
Emelim Uzaylı değil de. Çoğu teoriye göre dünyada farklı farklı boyutlar var . Farklı alemler gibi . Astral boyutta üç harfli dedikleriniz yani benim varlık dediğim şeyler ile karsilasma çok sık olabilir. Aslında onunda orada bulunmaması gerekir benimde bulunmamam gerekir .
Onlarda astral boyuta farklı bır boyuttan geçiyorlar bana göre. Astral boyut hafif puslu boğuk bir boyuttur ama yine bildiğimiz dünyadır . Ama onların daha karanlık bir boyuttan geçtiğini düşünüyorum bende .
Örneğin astral boyuttaki astral bedeni benim köpeklerim hissediyor. Enerjisi farklı olan insanlar vardır mesela . Onlarda hissedebilir .
Görür görmez dersin ki ya ne kadar pozitif biri yada aaa ne kadar kotu birine benziyor dersiniz o enerji size kadar gelir .
Dilaylaa canım benden nasıl enerji alabiliyorsun? Yada bunu yapabiliyor musun? Yorgunluğumu gideriversen hamileyim 😂yada evimde ki enerjiyi görebilir misin?
Dilaylaa özel mesajına bakar mısın canım
Ya bu peridenin sorunu neden çözülmedi hala
Emelim Evet ikimizinde olmaması gereken bir boyut aslında ama iki tarafta geçebiliyor. Karşılaşma bu yüzden olabiliyor. Ama onların geldiği karanlık boyut nasıl bilemiyorum yine aynı dünya ama sanırım gittikçe kararıyor. Bizim oraya geçmemiz imkansız belliki ama onlar insanlara görünebiliyor dünyada çoğu zaman hepimiz duymusuzdur. Bizim aleme gecebiliyorlar ama bence güçsüzler. Çünkü ara boyutta bile bende onlarda tam olarak güçlü değiliz hele dünyada olmalari sadece kendilerini göstererek insanları korkutuyorlar. Herkes yaşadığı yerde güçlü. Bu yüzden biri ne zaman anlatsa korkmadan güçlü olduğunu söylerim
Emelim Tabiki korkmayın insan en güçlü varlık şu dünyada. Onlar zaten insanların korkularıyla besleniyorlar .. Birde onları kullanmaya çalışan insanlar yüzünden çoğu zaman kötü şeyler yaşanıyor. Ben ilk deneyimlerimde çok gördüm ve korkardım . Ama sonradan fark ettim ki hiç yokmuş gibi davranmam yetiyor ben muhatap olmadığım sürece oda olmuyor. Astral boyutta zaten sadece bir karartı olarak görüyorum o derece zayıf aslında. Bir iki kez rahat bırakmadılarinda gitmelerini söylemem yetiyor. 6 farkli dil biliyorum bir sekilde anlıyor anlasın bı zahmet 😅
Dilaylaa Ibranice biliyorsun o zaman ahh sana hayran kaldim 🤩