Dilaylaa canım benden nasıl enerji alabiliyorsun? Yada bunu yapabiliyor musun? Yorgunluğumu gideriversen hamileyim 😂yada evimde ki enerjiyi görebilir misin?
Astral seyahat
Dilaylaa özel mesajına bakar mısın canım
Ya bu peridenin sorunu neden çözülmedi hala
Emelim Evet ikimizinde olmaması gereken bir boyut aslında ama iki tarafta geçebiliyor. Karşılaşma bu yüzden olabiliyor. Ama onların geldiği karanlık boyut nasıl bilemiyorum yine aynı dünya ama sanırım gittikçe kararıyor. Bizim oraya geçmemiz imkansız belliki ama onlar insanlara görünebiliyor dünyada çoğu zaman hepimiz duymusuzdur. Bizim aleme gecebiliyorlar ama bence güçsüzler. Çünkü ara boyutta bile bende onlarda tam olarak güçlü değiliz hele dünyada olmalari sadece kendilerini göstererek insanları korkutuyorlar. Herkes yaşadığı yerde güçlü. Bu yüzden biri ne zaman anlatsa korkmadan güçlü olduğunu söylerim
Emelim Tabiki korkmayın insan en güçlü varlık şu dünyada. Onlar zaten insanların korkularıyla besleniyorlar .. Birde onları kullanmaya çalışan insanlar yüzünden çoğu zaman kötü şeyler yaşanıyor. Ben ilk deneyimlerimde çok gördüm ve korkardım . Ama sonradan fark ettim ki hiç yokmuş gibi davranmam yetiyor ben muhatap olmadığım sürece oda olmuyor. Astral boyutta zaten sadece bir karartı olarak görüyorum o derece zayıf aslında. Bir iki kez rahat bırakmadılarinda gitmelerini söylemem yetiyor. 6 farkli dil biliyorum bir sekilde anlıyor anlasın bı zahmet 😅
Dilaylaa Ibranice biliyorsun o zaman ahh sana hayran kaldim 🤩
Tomris ay ben geç kalmışım neler oldu biri anlatsın ne olurrrr çok uzun ya bir sürü mesaj var 😅
Paramore merhaba doğumdan beri eşimle hep bi huzursuzluğumuz var hiç öyle bi yapımız olmamasına rağmen bebegimizde 8 aylık ama hep huzursuz her gece ağlıyor bayramda bi hocaya götürdük nazar ve ümmü sübyan dedi muska verdi ama hala etkisi geçmedi rica etsem benim icinde düşüncelerinizi soylermisinizzz
Miros01
Hee şimdi tanıdım 😂😂
Nabersiniz kız dün astral seyahat postundan buraya ışınlandim 🙈
Boklu
Bende bende 😂😂
Pcoslu1anne ibranicem yok aslında eşim biliyor ama ben arapça ve Farsça biliyorum.
İbranice çok zor bir dil.
Genelde bu tür varlıklar ile Farsça konuşuyorlar diye duydum .
💝 Teşekkür ederim
Anayimbenanaa
🤔 yok valla çıkaramadım resim var mıydı orda
- Düzenlendi
3children1mom iyi canım çok şükür senden naberrr😂 bende astral sayesinden dün burayı keşfettim🙊 gecede korkudan biraz altıma kaçırdım🤪🤪😂😂😂 küs olduğum kocama sarılmışım sabah ben gidiyorum diye uyandırdı. sarılıyor ittirdim bende git diye, gece sarıldın ya bana şimdi niye böyle yapıyorsun diyor. adam bilmiyor ki işim düşmüş korkudan sarılmışım😂😂😂😂😂 uyurken sarılmışımdır haberim yok dedim😂😂😂