Paramore senin görüşlerini dinleyip silicem uygulamayı başım dönmeye başladı çünkü okuduklarim baya ağır geldi lütfen

Paramore eve gelmeni değil sadece benim hakkındaki görüşlerini merak ediyorum yani mesajı görünce aklına ne geldi birde ben namaz kılmaya çalışıyorum olmuyor sürekli soğukluk var son zamanlarda baş ağrısı vücudumda bi ağırlık oluyor bunla ilgisi olabilir mi

Paramore yani bende bunları yer6 kanalı var YouTube da oradaki Havaş hocalarını dinleyerek öğrenmiştim ondan sonra senin postunu görünce hani aklıma geldi sorarak araştırarak bulabilirsin netten felan da veya yaşadığın yerde bile olabilir o hocalar bu ilme vakıf olmak için hayvansal gıda yemiyorlar 40 gün oruç tutuyorlar daha neler yapıyorlar ki gorebilsinler ve emirlerine almaları için el almaları gerekir mesela orda anlatmistilar delirtmeye çalışırlar aklınla oynarlar diye senide okuyunca direk o aklıma geldi şuan sana güzel geliyo olabilir ama belki böyle böyle sana ulaşıp daha kotu şeylere yoneltebilirlee bence hemen ulaşmaya bak Havaş hocalarindan bulman lazim

• [silindi]

Paramore bir ara yarım altınımı kaybettim nerde nasıl kaybettiğimi de hiç hatırlamıyorum. Ban bulabilir misin ikiye böler bir şeyrek veririm sana 😂

• [silindi]

Paramore şuan sana fotomu atsam bnden nasıl bir enerji aldığını yazar mısn gerçekten 😬

Paramore yani eşinden gizli gidebilirsin bı danış durumunu anlat belki onlar okurlar felan geçer çünkü bu işleri bilen insanlar onlar şimdi eşin korkar diye gitmezsen ilerde daha kotu olabilirsin canim

• [silindi]

• Düzenlendi

Paramore valla ya bulsan çok sevaba girersin annem kızıma birikitirp takmıştı ne yaptığımı bile hatırlamıyorum 😒😒😂

YigitAlpsMom İşte görmek icjn yanına gelmem gerek isteyince olmuyor. Kimin hakkında ne desem onun yanına gitmiş oluyorum .