Paramore Mynameisugu Eşim duyarsa kötü olur 🙄 o çok korkuyor . Kardeşine küçükken musallat olmuşlar çok şeyler yaşanmış . Asla konusunu bile açtırmıyor
Mynameisugu Paramore yani eşinden gizli gidebilirsin bı danış durumunu anlat belki onlar okurlar felan geçer çünkü bu işleri bilen insanlar onlar şimdi eşin korkar diye gitmezsen ilerde daha kotu olabilirsin canim
elmaliturta66 Paramore ayy korkuyorum ama kendimi de geri çekemiyorum sırf merakımdan hesap açtım okuyorum korkuyorum uygulamayı silip geri yüklüyorum kotu olmaya başladım okudukça
Paramore [silindi] 😂😂😂😂 hahhahaha. Ya ben define yeri buluyorum boşver onu. Kazacaj adam bul zengin olalım 😂
[silindi] Paramore valla ya bulsan çok sevaba girersin annem kızıma birikitirp takmıştı ne yaptığımı bile hatırlamıyorum 😒😒😂
Nietzsche Paramore bizde var adam sen konum at, eşim işi gereği kazıyor sürekli mezar ve kemik çıkıyor ,geçen arabasında kafatası vardı sen düşün 😂😂😂
Splash-Splash-Love Paramore Nur merhaba. Eşim ve kayınlarım şehir bile geziyorlar gömü için. Sen yeter ki söyle 😂😂😂 adam çok yer yok. Yüzde 50 senin olur hajah 😂
Paramore Miros01 evet biliyor ama çok inanmak istemiyor korkmamak için. Kapatıyor konuyu. Eşimde define arıyordu yerini çok kez ben tarif ettim. Ama kazıp cikaramadilar. Yeri değişiyor
Paramore YigitAlpsMom İşte görmek icjn yanına gelmem gerek isteyince olmuyor. Kimin hakkında ne desem onun yanına gitmiş oluyorum .
Miros01 Paramore yaaa Nur şu an yanında olmak isterdimmm😂😂 evde tek olmasam bana da gel diyicem ama sen en iyisi kocam evdeyken gel😂😂😂 şimdi korkudan altıma kaçırırım😂😂😂
Antisosyalll Paramore Nur bizim köyde cok define var ama yeri değişiyor sürekli zaten Çorum sit alanlarıyla dolu
Yorumcuanneniz Dilaylaa bi ara kız kardeşim 12 yaşında gordugunu iddaa ediyordu minik kirmizi ve siyah diken saclari var bana icecek icirmeye calistilar icmedim dedi
Dilaylaa Yorumcuanneniz Çocuk olduğu için. Birşey diyemem hayal dünyaları çok geniş olabiliyor. Bilemeyiz hiç malesef.
[silindi] Paramore annem altını ve 1 milyara yakın parayı eltime verdi, eltim paraları verdi elime onu çok net hatırlıyorum ama altını verdiğini asla hatırlamıyorum. Ona söylemeye de çekiniyorum hırsızlığı ima etmiş gibi olurum diye 😒😬
Paramore [silindi] Eltinin annesi. Kısa boylu hafif toplu yüzü asık kapalı . Eşarbını boynumun altından iki kuyruk gibi bağlayan biri mi
3children1mom YigitAlpsMom 😂😂 bende bebeleri uyuttum diktim nalları yatıyorum. Transa geçmeyi denicem🤪