• [silindi]

Paramore şuan sana fotomu atsam bnden nasıl bir enerji aldığını yazar mısn gerçekten 😬

Paramore yani eşinden gizli gidebilirsin bı danış durumunu anlat belki onlar okurlar felan geçer çünkü bu işleri bilen insanlar onlar şimdi eşin korkar diye gitmezsen ilerde daha kotu olabilirsin canim

• [silindi]

• Düzenlendi

Paramore valla ya bulsan çok sevaba girersin annem kızıma birikitirp takmıştı ne yaptığımı bile hatırlamıyorum 😒😒😂

YigitAlpsMom İşte görmek icjn yanına gelmem gerek isteyince olmuyor. Kimin hakkında ne desem onun yanına gitmiş oluyorum .

Miros01 evet biliyor ama çok inanmak istemiyor korkmamak için. Kapatıyor konuyu. Eşimde define arıyordu yerini çok kez ben tarif ettim. Ama kazıp cikaramadilar. Yeri değişiyor

Dilaylaa bi ara kız kardeşim 12 yaşında gordugunu iddaa ediyordu minik kirmizi ve siyah diken saclari var bana icecek icirmeye calistilar icmedim dedi

• [silindi]

Paramore annem altını ve 1 milyara yakın parayı eltime verdi, eltim paraları verdi elime onu çok net hatırlıyorum ama altını verdiğini asla hatırlamıyorum. Ona söylemeye de çekiniyorum hırsızlığı ima etmiş gibi olurum diye 😒😬

Paramore yaaa Nur şu an yanında olmak isterdimmm😂😂 evde tek olmasam bana da gel diyicem ama sen en iyisi kocam evdeyken gel😂😂😂 şimdi korkudan altıma kaçırırım😂😂😂

Bana gelin kizlar ya alemsiniz😂