Mirkamirka @Paramore @Dilaylaa merhaba bende kidsten geldim bişey sormak istiyorum esimin davranislari cok degiamisti ve hayatimdaki bir kişiden şüphelenmiştim muska yaptirdigina dair. Bir hocaya gittik ve eline bir ayna aldı once arapca birşeyler okudu aynayi acti ve selamin aleykum …(adini soyledi nirmal insan ismi ben smdi soylemiym) kizim boyle boyle bi olay var dedi anlatti bizmle bir dakika konustuktan sonra tamam sağol dedi ve muska fln yokmus sadece o kisi boyle seyleri cok arastiriyor merakli ama asla yapmaz mrk etmeyin dedi. Ayna ile olaylarin bir alakasi var mi
Nietzsche Paramore yok ya halledemezsin bence ,zor iş 😂 ya hep fakir mezarı denk geliyor bize. Elbbet birgün denk gelir. Biz özel gidip aramıyoruz. Eşimi köye işe çağırıyorlar kazarken çıkıyor kemikler
3children1mom YigitAlpsMom Gel senle biz en iyisi beraber yapalım. Sonra paylaşırız yemekleri. Aynı tencerede pisince lezzetli olur. 😋 Biz bazen komşularla öyle yapıyoruz. Kimde ne varsa artık ortak pişirip ikiye bölüyoruz 🤤
YigitAlpsMom 3children1mom ay ne güzel valla çok severim burda da öyle arkadaşım yokki birlikte yapalım
Miros01 3children1mom ahh bi bilsem bacım nasıl geldiklerini🤦♀️😂😂😂 ardle diye bi kullanıcı vardı az önce ona gitmiş Nur ve herşeyi bilmiş kız şu an korkuyor😂 ben tekken düşer bayılırım heralde😂
3children1mom Miros01 Yaa niye korkuyorsun söyle düşün komşu gelmiş gibi. Sonuçta sadece ruhu gidiyor. Hani sana zarar vermez ki🤭
Cikolatam Paramore canım valla gelebiliyorsan bana da gel kayınvalidemlerle ev miras konuları yüzünden davalık olduk ve bi kaç kişi bize, daha doğrusu eşime büyü yapıldığını söyledi. Böyle bi enerji varmı gerçekten çok merak ediyorum 😓
Dilaylaa Pcoslu1anne Selam bu yaşanılan şeyin rüyayla bir alakası yok. Senin beyninin daha yaratıcı olduğunun bir kanıtı aslında ama tehlikeli malesef. Daha çok bu durumlar stresli zamanlarda hayatınızda bazı şeylerin olumwsuz gittiği zamanlarda olabiliyormuş daha çok. Ciddi bir boyuta varırsa yardım alınabilir bir uzmandan.
Pcoslu1anne Dilaylaa Bebekten önce tedavi görüyordum ona cok stres yapiyordum ssebebi bu olabilir mi acaba
Dilaylaa Mertcc değişiyor bazen yorgun düşünce birden yere çakılıp uyanıyorum. Bazen kendi bedenime geri dönüyorum . Uyandığımi düşünüyorum ve uyanıyorum
Dilaylaa Pcoslu1anne Olabilir en büyük sebebi stresmis zaten :) stres insanlara kötü rüyalar görmelerini sağlar hep ama beyni aslında daha yaratıcı olan insanlar rüyalar yüzünden sizin gibi sorunlar yaşayabilir . O an rüya mı gerçek mi ayırt edemiyorsanız bir eylem gerçekleştirmeden uyumak gerekiyor eğer rüya ise uyanirsiniz .
Miros01 3children1mom ne biliyim ya çevremde de bazı olaylarla çok karşılaşıyorum ya bu tür şeylerden korkuyorum🤦♀️😂
Antisosyalll Paramore Nur bizim köyde cok define var ama yeri değişiyor sürekli zaten Çorum sit alanlarıyla dolu
ayazasf Dilaylaa brnde ayazasaf :) burdayıx aslında çoğumuz anlatırsan sevinirim 2 senedir forumda gördüğüm en güzel floooddu
Pcoslu1anne Dilaylaa Anladim cok teşekkür ederim çünkü o ara gercekten cok psikolijim bozulmustu cok fazla uyuyordum bir de