Mirkamirka
Kiz bunlar büyücü değil 😂
Sadece gezmeye çıkıyorlar 😜
Astral seyahat
3children1mom belki duymuslardir konuya baya hakimler😁
Dilaylaa Bebekten önce tedavi görüyordum ona cok stres yapiyordum ssebebi bu olabilir mi acaba
Miros01
Yaa niye korkuyorsun söyle düşün komşu gelmiş gibi. Sonuçta sadece ruhu gidiyor. Hani sana zarar vermez ki🤭
Mirkamirka
😂😂 bilemicem artık
Paramore Nur bizim köyde cok define var ama yeri değişiyor sürekli zaten Çorum sit alanlarıyla dolu
Antisosyalll
Gulco sen misin 🤔
3children1mom ne biliyim ya çevremde de bazı olaylarla çok karşılaşıyorum ya bu tür şeylerden korkuyorum🤦♀️😂
Pcoslu1anne Olabilir en büyük sebebi stresmis zaten :) stres insanlara kötü rüyalar görmelerini sağlar hep ama beyni aslında daha yaratıcı olan insanlar rüyalar yüzünden sizin gibi sorunlar yaşayabilir . O an rüya mı gerçek mi ayırt edemiyorsanız bir eylem gerçekleştirmeden uyumak gerekiyor eğer rüya ise uyanirsiniz .
Miros01
Korkarsın beni çağır ben seni korurum😂
Dilaylaa Anladim cok teşekkür ederim çünkü o ara gercekten cok psikolijim bozulmustu cok fazla uyuyordum bir de
Paramore acaba ben ev ne zaman degistiricem Allah aşkına cevapla çok merak ediyorum 😄
Dilaylaa
Saçma ama birşey sorucam. Diş çektirmekten cok korkuyorum. Acaba bu şekilde diş çekimi yapılır mı 🙈
Ya da buna benzer somut bir şey 😂