Paramore banada baksana canim ya kendimi hep yorgun hissediyorum😔

Paramore yok ya halledemezsin bence ,zor iş 😂 ya hep fakir mezarı denk geliyor bize. Elbbet birgün denk gelir. Biz özel gidip aramıyoruz. Eşimi köye işe çağırıyorlar kazarken çıkıyor kemikler

Miros01
Yaa niye korkuyorsun söyle düşün komşu gelmiş gibi. Sonuçta sadece ruhu gidiyor. Hani sana zarar vermez ki🤭

3children1mom ne biliyim ya çevremde de bazı olaylarla çok karşılaşıyorum ya bu tür şeylerden korkuyorum🤦‍♀️😂

Pcoslu1anne Olabilir en büyük sebebi stresmis zaten :) stres insanlara kötü rüyalar görmelerini sağlar hep ama beyni aslında daha yaratıcı olan insanlar rüyalar yüzünden sizin gibi sorunlar yaşayabilir . O an rüya mı gerçek mi ayırt edemiyorsanız bir eylem gerçekleştirmeden uyumak gerekiyor eğer rüya ise uyanirsiniz .

Paramore nurrrr özelden yazdım bi baksana senide yoruyoruz ama merak işte😬🥰😂

Mertcc değişiyor bazen yorgun düşünce birden yere çakılıp uyanıyorum. Bazen kendi bedenime geri dönüyorum . Uyandığımi düşünüyorum ve uyanıyorum

Dilaylaa Anladim cok teşekkür ederim çünkü o ara gercekten cok psikolijim bozulmustu cok fazla uyuyordum bir de

Paramore acaba ben ev ne zaman degistiricem Allah aşkına cevapla çok merak ediyorum 😄