Patmem Pist olabilir ya bişi sorucam benim için birşeyler hissediyor musun benim babannemde büyü yapıyormuş ablam söylemişti dogurkuk payı varmı bilmiyorum birde bı Instagram sayfasından birisine yazmıştım 2019 senesinde büyü yapılmış filan dedi aklımda kaldı yani 🙄
Pist Patmem yaşadığın birşey var mı peki ? Instagram veya normal hocalar herkese güven olmaz herkeste büyü var onlara göre sanmıyorum yani inanmam ben öyle . Birgün çalıştığım iş yerime tuhaf bir kadın geldi herkesin eline baktı ve birşeyler söyledi bende uzattım elimi bana bakmıyor bile dediği tek şey sana bakamam ve kadın kaçar gibi gitti hala merak içindeyim neden diye
Dilaylaa Patmem Yok hayır gece oldu ya bir kısım da enerji birseylerj yapmaya gitmiş topluca okuyamadim
Patmem Pist Sadece korkuyorum arada birde annemlere de yapılmış büyü soğutma büyüsü annem ve babam birbirlerini domuz sürat gibi goruyorlarmis annem cimciklefmis babamı hangisi babam diye ablam 3 tane boynuzlu kafa filan görmüş küçükken öyle yani
Pist Patmem büyü gerçek olabilir yani neler duydum neler . Sen öyle herkese değilde Şu yurtlardaki hocalara danış dışarda sakın kimseye gitme . Bu arada hicbirsey hissetmedim senle ilgili kötü birşey olduğunu sanmıyorum
Pist Patmem amin dünyada herşey biz kullar için o yüzden birşeyleri bilerek yaşamak en iyisi kuruntu yapıp olmayanı oldurmayın 🙏
meraklibaykus01 Pist herkes uyumuş sanirim eğer uyumadiysaniz bana da bi bakar mısınız büyü yada başka şeyler var mı diye ne hissediyorsaniz söyler misinz
Pist meraklibaykus01 bende sadece his var nadiren olay söylerim nazar olabilir kötü birşey hissetmedim konuşurken sizinle 🙏 eltim yeni evlenmisti ve bakıp hamilesin dedim mesela adet gördü üstüne ama hala hamile olduğunu düşünüyodum evet hamileydi 2 aylık öğrendi şimdi benden korkuyor 😂
Pist Pcoslu1anne yok bana kalırsa ama birinin gözü olabilir . Hayatına ,sana imrenen insanlar çok nazar diyelim
Pist Meloo7 tam anlamıyla odaklanamıyorum sadece kendini, korkunu yönet kimse, hiçbir şey sana zarar veremez. Önceden bende de vardı şimdi yok olmadığını biliyorum ama arada uğraşmalar oluyor seslenme gibi unutup gidiyorum 🙏
Hayat_ Tomris esimin is yerinden arkadasinin kuzeni yakinlarda bu yuzden vefat etti ruhu gitti geri gelmedi yani cocuk oyuncagi değil bunlar
Dilaylaa Hayat_ Nereye gitmiş gezmeye mi :) belliki bir rahatsızlığı varmış ve vücudu kaldırmamış işlemi . Ruh öyle uçup gitmiyor Casper gibi .