• Astroloji
  • Astral Seyahat 2 (Özel Grup Kuramadık Burdan Devam)🌺☺️

Helloo Korkulacak birşey yok ki aslında kontrollü olduğu için sıkıntı olmaz

Dilaylaa sende gidip girememistn eve karanlik var demistn eşin senden daha ileride olduugu için gorebilms konuşabilms.demkki

Dilaylaa sahipsizler onlar yurt arıyorlar:))benim öbür evimde anne oğlu var taşındığında bir ay ev boş kaldı komşum evde sesler tıkırtılar geliyordu demişti en son

Dilaylaa sanırım dün gece benim evime geldiniz. Evet bende apartman dairesinde oturuyorum 🙄

Dilaylaa bir de müsait zamanınızda beni bi dinlerseniz size bir şey danışmak istiyorum bunun için burda hesap açtım size happykidsten ulaşamadım😕

Helloo al bendende okdr esımde yok azönce bırden bısey gordum gıbı oldum kalbim delı gıbı çarptı ayetel kürsi okudum

prensesannesi27 hassas olduğunuz için şuan herşeyi birşey olarak görüyorsunuz. Kendinizi korkutmayın dünyalık herşey zaten bizimle

Tosbikannesi Bende konuşmayı düşünüyordum ama uzun zaman sonra ilk defa bu kadar çok mesafe yaptım . Yorgun düştüm. Gündüzde deneme.yapmistim

Dilaylaa benim anladığım onlar o evde.tek olduklarını düşünüyorlar eşin onların evine gitmiş gibi yani nur ,kocası her kim varsa gördüklerini sanmıyorum