• Astroloji
  • Astral Seyahat 2 (Özel Grup Kuramadık Burdan Devam)🌺☺️

SansursuzKadin Ya dun bir görüşmemiz vardi cok önemli kendi isimiz ile ilgili. Kafamı dinlendirdim biraz bakmadım birazda rahatsiz oldum konuyla ilgili . Ama haftasonu olunca giriyim bakiyim dedim 😅 Görüşmemiz de çok güzel geçti çok mutluyum pozitiff enerji saçmak istiyorum 😅💝

Dilaylaa cok merak ettim canim ne amacla yapiyorsun bu gezmeleri. Ne isine yariyor 🤔 ha bi de merak ettigim sen dün niye nura gitmwk istedin ki veya nasil iletisime girdiniz. Gece baya okudum ama sonra uyuya kaldim 😂merakdan catlicam ama

Dilaylaa sizler gidince duruldu ya 😄 ne güzel güzel bir gelişmeyse. Zira bende bir güzellik olmadı hala aynı kasvet devam 😄

Ben 17 yaşlarındayken çok merak salmistim astral seyahat achatta deniyordum her gün bir gün sanki ellerim ayaklarım çekilir gibi oldu tamda bedenim ruhundan ayrılır gibi tabi korktum ve kimildadim nasıl geri donerdim bilemedim veeskiden çok severdim böyle seyleri cinli minli korku filmleri izlemeyi şimdi korkuyotum biraz evlendigimde falciya gitmiştim bir con sana mlbekaeken aşık olmuş hep ruyalarina senin tanıdığın kisilerde girer ssnin haberin olmadan derdi ve o kişi sana dokunur derdi doğru hep erkek girerdi rüyama farklı kişiler operlerdi dokunurlardi bu 2 gün yine görüyorum hayırlısı

ayazasf Teşekkür ederim , evet çok önemliydi bizim için 🌸💝 Neden kavsetle devam ediyorsunuz aaa hava güzelse bı çıkın gezin şöyle alışveriş felann yapın neseniz yerine gelsin 😘

saripapatya Ya nurla olan çok uzun bir mesele oldu artık kendisi kontrolsüz astral seyehat gibi birşey yaşıyor ve başka şeyler görüyordu. Ne olduğunu öğrenmek istedik sadece .
        Benim bir amacım yok merak , gezinti . 😅

Dilaylaa nereleri gezion peki ? Istedigin her yere gidebilionmu 🙈 uzaga gidemedigini biliyorum yani gidebiliyorsun ama tehlikeli ama mesela bana gel desem nasil gelecen ?