• Astroloji
  • Astral Seyahat 2 (Özel Grup Kuramadık Burdan Devam)🌺☺️

Paramore kaynanangilde çok vakit geçiriyon ondandır bende kaldıkça fenaşık geçiriyom 😄

Balkizim seninkine al karısı ya d albasması denir bana da gelmiş annem görmüş hemen odaya fırlamış o da kaçmış ben görmedim tabi

saripapatya canisi burda astral seyahat hakkinda konusuyorlar @Dilaylaa arkadasimiz bu konuda baya bilgili hherkese anlatiyor baya meraklisi varmiş. Hapykidste açtilar postu amaa izin vermediler konusulmasina orda hamile ve emzirenler korkuomus diye

ayazasf Kız 😂😂 Allah seni . .
        Bogazlarim şişti ya. Vücudum kırık valla annem gelecek bana bakmaya 🙄 ayakta zor duruyorum

SansursuzKadin eyyyy yazik bende hamileyim ve emziriyordum 😂😂😂 cok büyük olay .s.s. 😂😂 korkanlar niye okur anlamam ki simdi konunun basini bilmeden anliyamiyorum gece baya oludum ama bitiremedim uyuya kaldim 😂😂😂😂😂😂

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Paramore umca var damla eczaneden alın 1 tatlı kaşığı suya dök iç evde bukunsun bebikinde kırgınlık hissettiğinde 5-10 damla ver

SansursuzKadin Ya dun bir görüşmemiz vardi cok önemli kendi isimiz ile ilgili. Kafamı dinlendirdim biraz bakmadım birazda rahatsiz oldum konuyla ilgili . Ama haftasonu olunca giriyim bakiyim dedim 😅 Görüşmemiz de çok güzel geçti çok mutluyum pozitiff enerji saçmak istiyorum 😅💝

Dilaylaa cok merak ettim canim ne amacla yapiyorsun bu gezmeleri. Ne isine yariyor 🤔 ha bi de merak ettigim sen dün niye nura gitmwk istedin ki veya nasil iletisime girdiniz. Gece baya okudum ama sonra uyuya kaldim 😂merakdan catlicam ama

Dilaylaa sizler gidince duruldu ya 😄 ne güzel güzel bir gelişmeyse. Zira bende bir güzellik olmadı hala aynı kasvet devam 😄