• Astroloji
  • Astral Seyahat 2 (Özel Grup Kuramadık Burdan Devam)🌺☺️

Ben bir insanın, başka bir insanın mahremine dilediği gibi girebileceğine kesinlikle inanmıyorum. Güçlü bir inancım yok ama dini inanışları ve bilgisi yüksek olanlar beni aydınlatırsa sevinirim, sizce Allah böyle bir şeye müsade eder mi? Kulunu kulundan korumaz mı? Hangi mantığa inanışa sığar bir insanın kadın veya erkeğin canı istedi diye bir başkasının yatak odasına, evine, herhangi bir yere girebiliyor olması?

MomdayFunday Günah insanın kendisinindir . Dediğiniz gibi olsa bebekler tecavüze uğramazdi . Rabbim onları koruyamaz mi ? Korur ama günahı işleyenin sınavıdır bu .

Dilaylaa peki simdi diyelim geldin ettin 😂 napion 😅 bakip cikion mu herseyi görionmu o an yaşanalari

Paramore sizi sıkmış gibi olmak istemem ama beni de görebilir misiniz. Belli başlı sıkıntılarım var intihara çok meyilliyim , kızım bensiz daha iyi yaşar esimin annesi ona bendenn daha iyibakar düşüncesiyle çok rahat intihara surukleniyorum eşim bitirdi beni psikolojik şiddet sevgisizlik … Son demlerimdeyim bir gün yine hislerimin kurbanı olup saçma bişey yapmaktan korkuyorum

Paramore sizin söylediğiniz bebek tecavüzü, insanın insanın insana yaptığıdır. Önüne geçemezsiniz, yaptıklarınızla da cezalandırılırsınız. Benim söylediğimse böyle bir sisteme izin verilmesidir. Size mantıklı geliyor mu Kur’an da mahremiyetle ilgili onca ayet varken, kimin kime helal haram kılındığı dahi tek tek açıklanırken, bir yandan da böyle uçuşlara, milletin canı istediği gibi zamanlı zamansız birbirinin evinin içine girebileceğine dair bir alt yapının olması? O zaman bunu yapabilen insanların çığrından çıkacağını, hakların yenileceğini, insanların “bi uçup gelip” ne tür bilgilere erişeceğini, teröristleri, üst düzey devlet başkanlarını, gizli bilgileri, her şeyi ama her şeyi geniş çaplı düşünün. Azıcık mantığını çalıştıran her insan, böyle bir şey olsaydı eğer şu an ne hallerde olunacağını tahmin eder. Tamamen saçmalık, saçma muhabbetler. Bir sürü insanın da günahına da giriyorsunuz, gerçi sizin suçunuz değil bu, onların suçu.

Paramore @Dilaylaa 3 tür mastit oluyorum ateşim çıkıyor mahvoldum şifa Rabbim den bana pozitif enerji yollar mısınız belki iyi gelir

MomdayFunday bu konular hakkin da çok çok fazla bilgim var ama bunları buraya dökemem üzgünüm .
          Deli saçması gelir bir çok insana inanmak pek mümkün değil .
          Ben ne yaşadığımı biliyorum kimseyide kandırmiyorum . İnanıp inanmamak da sizlerin elinde dileyen inanır dileyen inanmaz. İkisine de saygim var .

Paramore Bana bir şey anlatmanıza, söylediğiniz gibi buraya dökmenize, kendinizce bir şeyler ispatlama çabasına girmenize hiç gerek yok. Ben zaten neyin ne olduğunun çok güzel farkındayım, tasalanmayın. Amacım polemiğe laf dalaşına girmekte değil. Yorumları okuyunca, gelen soruları falan görünce dayanamadım artık yazdım. Belki bir insan okurda ne yapıyorum ben ya der, bir ihtimal bu saçmalık sona erer diye yazdım.

Dilaylaa ben seni görğnce hep stranger thingsteki elevenı hatırlıyorum izledin mi bilmiyorum 😄 Rus ajanların yanına gidiyordu ya 😄

@Dilaylaa Paramore öncelikle yaşadıklarınız için çok üzgünüm inşallah gecer en kısa sürede size bişey sormak istiyorum eşimle severek evlendik başımıza nişanlıykende büyü gibi olaylar geldi şimdide bu aralar evde bişeyler bozuluyor sürekli bi terslik var sürekli kavga edip duruyoruz uzaklaştık birbirimizden bişeyler hissediyor musun bizle ilgili böyle devam ederse hocaya gitmeyi düşünüyorum artık

MomdayFunday öncelikle ben dinsiz biri değilim kuranı kerimi kaç kez okuduğumu ben de bilmiyorum.
              Astral seyahat bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir. Yani bir efsane değildir .
              İslam dinindede farklı boyutlardan her zaman bahsedilir. Hatta boyutlardaki farklı yaşayanlardan .
              İslam dininde çoğu şeyin tabiki bilimsel karşılığı vardır hepimiz az çok biliriz bir sürü örneği mevcuttur.
              Ve zaman içinde zaman veya mekân içinde mekân yaşama olayının Kur’an’da örnekleri mevcuttur .
              Sizin sorduğunuz sorulara gelince bunun okulları uzmanları eğitmenleri var senelerce hayatını harcayan ama başaramayan insanlar var ama hiç çaba gostermeden doğuştan gelen bir yatkınlık ile bunu yapabilen veya benim gibi öğrenebilen insanlar var .
              Ben on yıldır bunu yapıyorum yalandan nefret ederim asla yalan söylemem ama kimsenin evine girmiyorum bir amaçla yani zaten banane ki insanların evini neden merak edeyim sizin mahreminize meraklı bir insan değilim ben veya bahsettiğiniz gibi şeyler için asla yapmiyorum keşke kafamda bir kamera olsada kaydedebilsem o inanılmaz anları . Belkide kötü bir amaçla yapmak isteyen onlarca kişinin yapamama sebebi vardır , bunuda düşünün?
              Çok güzel seylerde yaşadım gördüm ama çok kötü şeylerde gördum. Hayatı sorguladım mesela bazen gördüklerim yüzünden . Bazen psikolojim bozuldu o boyutta kalmak istedim bazende hiç gitmek istemedim uzun süre gitmedim de yapmadimda.

MomdayFunday Aynı saygıyı sizden göremiyorum . Laf dalaşına girmek değil amacım diyorsunuz ama bizim yaşadığımız şeylere saçmalık diyip bizi yalancilikla itham ediyosunuz.
              Bu tam olarak laf dalaşına girmektir .
              Umuyorum ki birgün ikna olacak şeyler yaşamazsınız.

MomdayFunday öncelikle Allah yaratır ve bizi kur an da uyarır bu size zararlıdır aslında kötü ya da zararlı olan Allah ın yarattıkları değil bizim onları yanlış şekilde kullanmamızdan kaynaklanır sizin mantığınız yanlış Allah kur an da mahremiyetten bahsediyo o yüzden buna izin vermez Allah bizleri kontrol etmez sadee uyarır ve O’nun yaratmış olduğu sistemi bizler maalesf brbirimize zarar vermek içn kullanıyoruz benim itiraz ettiğim size bu konu saçma yanlış gelebilir ama buna delil olrak Kuranı öne sürmeyin çünkü ayetlerde bunun olmadığın dair brşey yok hatta aksine eskiler buna tayyi mekan der Peygamberimizin yaşadığı Kuranda anlatılan isra ve miraç olayları da bizim astral seyahat dediğim bu şekilde olduğunu söyleyen alimlerde vardır evliya dediğimiz Allah dostu insanların hayatlarında bu şekilde insanlara yardım ettiği de anlatılır demek isediğim araştırmadan kendi düşüncenizi doğrulamk için alakasız şekilde Allah ı Kuranı öne sürmeyin yani bir ayeti delil olarak söylesenz tamam da bu şekilde yanlış mantık kurarak söylemeniz makul değil

Sumeyye53 Tamda anlatmak istediğim buydu . Allah uyarır kontrol etmez.
                Çocuk tecavüzü derken bunu anlatmak istemiştim. Ama anlaşılmadi .

Nasıl hala inanmıyosunuz kız kanıtlayacak o kadar şey yazdı ki ☹️ Bizim kaldıramayacağımız şeyleri kendi yaşıyor☹️ Kaldı ki kendisi derdine çözüm bulmak için yazdı belki bilen olur diye sağolsun dilay yardımcı oldu ona biraz 🙏🏻

Emelim Ah canım , boşver kimse inanmak zorunda değil. Zaten ben birileri bana inansin diyede yazmadım .
                  Biseyler karsimiza cikiyorsa bu tesadüf değildir . Bu konuşmalara dahil olmanızda mutlaka vardır bir sebep. Kidste tonlarca insan varken buraya gelen belki 100 kişiydik.
                  Vardır bı sebebi.
                  Belki de bir çoğunuzun almasi gereken ders. İmanın , İslam’ın varlığına sonsuz inanıp dine bağlı bir hayat sürmeniz gerektiğidir.
                  Düşününce şöyle yasadiklarim Kuran da yazanlari da ispatlıyor , cinlerin varlığını da , . Kur’an da daha bir sürü şey yazıyor . Demek ki güvenilir bir kitap demek ki cennet cehennem de var. Demek ki namaz kılmak oruç tutmak hacca gitmek gerek.
                  Düşünebilen insanlara bı çok şeyin kanıtı vardı bu konuşmalarda .
                  Umarım anlatabilmisimdir .❤️❤️

Sumeyye53 Yooo ben araştırmadan konuşmuyorum, bilakis araştırarak konuşuyorum. Peygamber’in Mescid-i Haram’dan Kudüs’teki Mescid-i Aksâ’ya bir gece yürüyüşü ile götürülmesi hadisesine “İsrâ”, bu noktadan sonra yaşadığı olaya da “Miraç” denilmektedir bunu biliyorum zaten. Ama kuranda ruhun bedenden ayrılması “ölüm” olarak geçmiştir. Evliyaların, evliya dostlarının zamanında bu şekilde insanlara yardım etmek için seyahat ettiğine de inanabilirim. Buna da lafım yok. Benim lafım arkadaşların canı istediğinde adresi biliyorsa insanların evine girip çıkabileceğini iddaa etmesi ve akabinde forumda bazı kişilerim beni de görür müsün kocamla kavgalıyım bana sa gelir misin şuyumu kaybettim bulur musun gibi dileklerde bulunması. Zamanında evliyalarla yaşanmış kutsal olaylarla ya da bahsettiğiniz isra ve meriç olaylarıyla arkadaşların canının istediğinde yolu biliyorsa insanların evine girebilip izleyebilmesini aynı örnek içerisinde kullanmamanız gerektiğini düşünüyorum. Yoksa verdiğiniz örneklere bir sözüm yok, akşam şunun evine gittim gördüm duydum gibi şeylere benim sözüm.