• +18
  • Büyü (hassas içerik)

Lavinia21 ilk evlendigim zaman çeyiz serilirken yatak girdiklerinde koymuşlardır çünkü onun harici kaynanam dışında giren yok bilmiyorum allah belalarını versin

pina buna benzer bir süreç bende yaşadım bir aralar boşanmaya kadar gittik uzun süre ayrı kaldık daha yeni birleştik. Bende büyüden şüpheleniyorum. Mesela bende birden ağlama krizleri başladı sürekli vesvese geliyordu arkasında aniden öfkelenip kavga çıkartıyordum. Kalbim sıkışıyordu sanki birisi kalbime bastırır gibi oluyordu. Bunlar olduktan sonra hep banyo yapmak istiyordum. O kadar farklıydı ki bana ne olduğunu anlayamıyordum. Eşimle baya ayrı kaldık o benden iğreniyordu bende ondan sonra birden geçti ve aniden ikimizde düzeldik ve birleştik. Şimdi bana karşı çok iyi çok istekli, ben bu duruma hala bi anlam veremiyorum.

• pina bunu yanıtladı.

Canoo Allah bilir ama sizede bir şeyler yapılmış gibi, ani duygu değişimlerinde artık ben şüpheleniyorum yaşarken farkında değildim tabi ama bir anda ortada hiçbir sorun yokken karşılıklı duyguların vs değişimi hiç normal değil ama o sıralar insan aklıselimde düşünemiyor. Anlayan bir hoca bulup giderseniz mutlaka görür geçmişte bile yapılmış olsa.

pina o an zaten öfkeden gözün dönmüş oluyor sağlıklı düşünemiyorsun. Ben tekrarlamasından çok korkuyorum, bende hamilelikte başladı sonrada devam etti. Büyü bozdurmadan geçer mi?

Aspirin
        Ayyhh uçan kuşa borcumuz var dermişim 🤪
        Toplam 30 bin ama bitmiyor 🤦🏻‍♀️

Canoo Bozdurmadan geçmiyor diye biliyorum ama sizin durumunuz düzelmiş, eğer varsa sizin büyü bozulmuş olabilir. Tekrarlanmaz umarım böyle konulardan anlayan bir hoca bulursanız baksın bi daha net şeyler söyler, birde büyü varsa hem büyüyü bozup hemde bir daha büyü yapılmasını önlemek, sizi korumaya almak için bir şeyler yapıyorlar, tereddütleriniz varsa içiniz daha rahat eder

Lavinia21 bebegim nasil olur bilmiyorum ama bana bu hocalar lazim numaralari bende supeleniyorum madem ki oyle bilen hocalar saglam olmasi gerekiuor bana benide cok korkutuyolar son zamanda cunku yardimci olursan sevinirim

Lavinia21 Rica etsem banada hocaların isim telefon vs söylermisiniz benimde şuan çok ihtiyacım var bende görüştüm ama işe yaramadı sanırım 😕

Varmı öyle bilen iyi bir hoca banada lazım 😔

Smilingsun
            18 ihlas
            18 felak
            18 nas
            1 Ayetel Kürsi oku
            Bunları sırayla yapıcaksin 1 ihlas 1 Felak 1 nas 1 Ayetel Kürsi sornra suya üfle.
            Böyle tamamlayana kadar devam et. Suyu iç içir ama 1 damla yere dökme yüzünü sil eşine falan ver abdestli yap ama