• +18
  • 💙💃🏻 Günün Cinsellik Soruları 💙💃🏻

• [silindi]

Asdfgh aslında haklsınız konuşmamak gerekiyor bu tarz şeyleri burada kimin ne yapacağı belli olmaz. Ben yurt dışında kullandığım için muhabbetimiz oldu arkadaşlarla. Bende bu konuya son verip daha fazla konuşmak istemiyorum. Yurt dışında kullanıp burada iş açılmasın başıma diye düşünüyorum.

SansursuzKadin

1. İlişkiden çok mast yapıyorum maalesef. Eşimle 8 yıl sevgili kaldık, hiç ilişki yaşamadık. 8 yılda bi dönem ayrılığımız olmuştu. Yani benim ayrıldığım ama onun kabullenemediği.. O ara biriyle konuşmuştum, sexting yapmıştık görüntülü. Hayatımın sırrını veriyorum yalnız, eşim dışında kimseye söylemedim bunu 🤫 o adam hala aklımda, gördüğüm ilk şey ona aitti belki de ondan. Çok iyiydi konuşurken eritiyodu beni. Dışarıda da buluştuk iki defa. İntikam amaçlı canını yakmak için yapmıştım ama sonradan çok başka yerlere gitti mevzu. Baya aklım kaydı benim. Eşim, o zamanki sevgilim hala yazıyo yalvarıyo bana tabi. Kurtulmak için yaptım, ayrıntılı olarak da her şeyi anlattım. Bırak artık beni dedim. Ama hayatında hiç ağlamamış bir erkeği kapıma dayanmış ağlarken görünce, eridim bittim. Beni ne kadar sevdiğini o zaman anladım. Barıştık, ve iş evliliğe kadar gitti işte. Öhömm konuya dönecek olursak, hala mast yaparken o adamı hayal ediyorum. Bana söyledikleri fısıldadıkları hala kulaklarımda. Eşimden şu zaman olmuş hala duymadığım şeyler 😔 engel olmaya çalışıyorum ama gitmiyo gitmiyo.. Sporcuydu bi de o kadar iyiydi ki her şeyi. Ayh neyse 😂 bak yine fena oldum

2. Hiç orgazm olmadım. Mast ile de olmuyorum bence. Nasıl bişey olduğunu bilmiyorum tam olarak. Amaaa orgazm olmasam da bi kere koltukta başlayıp masada bitirmiştik eşimle. Sadece azıcık uzun sürdü diye en iyisi oydu ahahahaa 😂😂😂

3. Eşim ameliyat olmuş ergenken. Ameliyat sonucu yamulma olmuş ve galiba küçük de. Çoğunlukla hissetmiyorum, zaten tam da sertleşemiyo. Cinsel anlamda hiç hiç hiç memnun değilim. Aşırı istekliyim, çıldırıyorum bazen. Ama pek dokunmaz bana, benim soymam lazım ki olsun bişeyler. Dolayısıyla taklide de gerek olmadı hiç.

Çok uzun oldu ve büyük sırlarımı paylaştım. Umarım pişman olmam 🙊 ama bak bi rahatlama da gelmedi değil şimdi 😂😂😂