Paramore filmleri deniycem ama ne yedirmeliyim mesela 🤣
Kizlar happy kidsten geldim derdimi burdan çözeceğime eminim
Kullanici12 kimse yok mu ya
Kullanici12 kelin ılacı olsaydı kendıne surerdı :)) aynı benı anlattın sevgılıylen daha cok seks yapardık yani evlendık en son ıkı hafta once oldu blmıyorum aynı sekıl bende ısteksıızm banada bısey yedırın😂😂
bitterdelisi24 bu adamlar niye böyle oldu ya 🤣🤣
Kullanici12 fındık fıstık 😂 macunlar falan var 😂
Paramore ohooo yediği fındık fıstığın haddi hesabı yoktur bi ara o zaman da aynıydıik ben macun alayım en iyisi🤣
Kullanici12 😂😂 bide adamı çıldırt biraz . Hemen içine girmesine izin verme kaç azıcık . Sen üste çık ellerini tut . Kulak memesini em . Ondan çok etkileniyolar. 😂😂
İçine ne zaman girmek istese engelle. Sen dayanamicak zamana gelene kadar 😁😁 vücudunu em 😂 özellikle kasiklarini yalayabilirsin.
Paramore kiz çok sagol valla deniycem 🤣
Kullanici12 Dene dene 😂😂 bende yeni yeni asıyorum kendimi 😂😂😂 eğlenceli oluyor . Kadına zevk veren sevisme kısmı zaten 😂😂 sadece öpusmek bı bok hissettirmiyor . Kadın erkeği cildirtirken daha çok zevk alıyor 😁😁
Kullanici12 dogumdan sonra cok degıstı bıde bız ayrı yattık ıyıce soguduk ya
Kbranur65 bu bacılar bakin hele
Kullanici12 ben böyle uzun süreli uzaklaşma isteksizlik durumlarında vereceğimiz taktiklerin kısa vadeli olduğunu düşünüyorum . Size uzun vadede bir çözüm lazım. Neredeyse 2 ay olacak son ilişkinizden bu yana . Bir insanın 2 ay ilişkiye girmemesi normal mi sence . Kadın veya erkek farketmez . Boşalmak bir ihtiyaçtır . Hayatımızı idame ettirmek için, su ve yemek yemeden hiç bi farkı yoktur . Aranıza büyük soğukluk girmiş seks anlamında . Oturun konuşun , konuşarak hallolmuyorsa cinsel terapiste gitsin eşiniz . Kilo falan bahane . İnsana o azgınlık geldiği vakit gözü kilo görmez .
Kullanici12 Olduya bittiye getirmesine izin verme ilişkiyi sen idare et.Loş bi işıkda onu sen yönet oral falan üstde çık doggy pozisyon kaşık pozisyon bunları hep birlikde deneyin onun ellerini kendi üzerinde gezdir oda titreyip kendine gelicekdir bide azdırıcı laflar söyle😉
Kullanici12 kız bn eşime oral.😂 Yapıyorum opuyorum. Falan kulaklarını. Boynunu. Telefondayken genelde😂 sonra. Adam telefonu kapatmak için. Duvara. Tırmanıyor. Falan. Beni evın içinde kovalıyor resmen. Yok. Sen. Gıt falan. Yapıyom. Bıraz naz. Cılve. Adam. Kuduruk oluyor. Daha da ıstekli oldu bnmki