Alemsiniz kizlar
Delirtmece
Paramore biz ikimizde azgının tekiyiz😂nerde görsek yapışırız bşrbirimize bu tür şeyler de hoşumuza gidiyor 🤣
Ah ne guzel.nasil olursa olsun anlasmak arkadaslik iyidir.
Kızlar ya valla. Bızden ıyı oyuncu olur😂😂
Burlakhatun adam bana bakınca zaten deliriyo🤣 genelde duşa girerim bi güzel yıkanırım ince havlumu dolarım etrafıma eşimin olduğu odaya girerim.saçlarımı kurutmasını yada iç çamaşırımı kapatmasını isterim o da zaten hemen şey olur. Havluyu çeker atar kucağına aldığı gibi yatak odasına götürür😋🔥
Zoya delirtmek iyidir 😂 tabi her zaman yapmiyorum ben, arada sırada 😂 bazen en paspal halimle koltukta uzanip tv izlerken bile gelir üzerime yatar 😂 cocuklar var diye tepiklerim 😂 bu sefer istedigini almak için daha fena azgınlaşır, hemen odaya götürür, cocuklara da yiyecek verir,oyalansinlar diye 😂😂
Zoya benimkilerin biri 28 aylık, diğeri 15 aylık. Önlerine yiyecek koy, cizgifilm aç, yarım saat oyalanirlar öyle. Bazen biz odadayken oğlum gelip kapıyı tekmeliyor anneee diye 😂 bizim iş yarıda kalıyor tabi 😂 ama biz genelde sabahın köründe yapariz ,cocuklar uyuyorken. Cok nadirdir akşam saatlerinde yaptığımız😆
Kiss_masali hahahaj 😂😂😂 peride ye girdim gireli bende de bi değişim var 😂😂
Burlakhatun @SansursuzKadin buraya bir el at 😜
Paramore peride herkesi değişime soktu zaten asbsnahfaga😂
Burlakhatun benımkı kostum sever ozellıkle lıselı yada ogretmenn bi gozluk bi gomlek jartiyer g string falan 😆
Paramore özele bakar mısınız 😊
Burlakhatun taytla gezerim evde dekolte tşört. Çocuklar odalarındaykende elimi atarım aletine😂helede fırsatım varsa bir dil atarım(azgınlığımı bildiğinden sürekli temiz tutar sağolsun) 😂😂