Paramore biz ikimizde azgının tekiyiz😂nerde görsek yapışırız bşrbirimize bu tür şeyler de hoşumuza gidiyor 🤣

Ah ne guzel.nasil olursa olsun anlasmak arkadaslik iyidir.

Kızlar ya valla. Bızden ıyı oyuncu olur😂😂

Paramore bazen aynısını bende eşime yapıyorum. Dayanamıyor 😂😂 bazende tayt altina tanga giyip yerdeki oyuncakları topluyor numarasiyla önünde eğiliyorum hep, ama sexsi bi eğilme hayal et 😂 hemen arkadan yapışıyor.😆

Burlakhatun adam bana bakınca zaten deliriyo🤣 genelde duşa girerim bi güzel yıkanırım ince havlumu dolarım etrafıma eşimin olduğu odaya girerim.saçlarımı kurutmasını yada iç çamaşırımı kapatmasını isterim o da zaten hemen şey olur. Havluyu çeker atar kucağına aldığı gibi yatak odasına götürür😋🔥

Zoya delirtmek iyidir 😂 tabi her zaman yapmiyorum ben, arada sırada 😂 bazen en paspal halimle koltukta uzanip tv izlerken bile gelir üzerime yatar 😂 cocuklar var diye tepiklerim 😂 bu sefer istedigini almak için daha fena azgınlaşır, hemen odaya götürür, cocuklara da yiyecek verir,oyalansinlar diye 😂😂

• Zoya bunu yanıtladı.
      • Zoya bunu beğendi.

Sedaa Bende de bebek uyanıkken yapamıyorum birkere yapalim dedik baska odadaydik yani kendimi hic veremedim olaya aklımdan atamiyorum basina bisey mi gelecek ağlayacak mi bu durumumdan kendim şikayetçiyim 🤦‍♀️

Zoya benimkilerin biri 28 aylık, diğeri 15 aylık. Önlerine yiyecek koy, cizgifilm aç, yarım saat oyalanirlar öyle. Bazen biz odadayken oğlum gelip kapıyı tekmeliyor anneee diye 😂 bizim iş yarıda kalıyor tabi 😂 ama biz genelde sabahın köründe yapariz ,cocuklar uyuyorken. Cok nadirdir akşam saatlerinde yaptığımız😆

• Zoya bunu yanıtladı.

Sedaa Bende sabah yapamıyorum agiz kokusu vs olur spontane yapmayi cok isterdim ama illa ozel bolge temizligi yapicam falan Başak burcu olmak çok zor 🤯🥴😅

Burlakhatun taytla gezerim evde dekolte tşört. Çocuklar odalarındaykende elimi atarım aletine😂helede fırsatım varsa bir dil atarım(azgınlığımı bildiğinden sürekli temiz tutar sağolsun) 😂😂