Arasemir11 SansursuzKadin kız seni cinsel ilikş uzmanı olarak görüyorum halla hala nden bunda yapamadın hayret ettim cünkü her konuda bilqn war ve yorumlarını dikkate alıyrm 😉
SansursuzKadin Arasemir11 kizz yarilmis agaci nerden buliyim ormanda yaptik kampda dagda yaptikta yarik agac gormedim hic 😆
Bitmeyen-dert SansursuzKadin off yine olsa daha fazlasını yaparım şu an zeten eşim şehir dışında bir kaç güne gelecek nasıl çıldırıyorum ama o gelecek diye 🤩🤩
Arasemir11 SansursuzKadin bizim buralar ormanlıktır ağaç tamda kaynanam filin evin karsısında duruyor 😂😂 kocamla geziyorduk ve bulduk Allahtan ormanlık old için hiç bsey görünmüyr bide meyve ağacıydı 😂😂
3children1mom SansursuzKadin Yaa ahahahdjkshsj😂😂 Annemin evi sanırım 😂 Göğüslerden zevk alırım ben genelde birde alkollüyken 🙈 Asla olmadı. Evlendiğimde bakireydim 😂😂
3children1mom SansursuzKadin Bende yaa 🙄 Bebeler var işte yapcak bisey yok… Ben 3 ten sonra kendimi kaybediyorum çünkü 😏
Ozge49595 SansursuzKadin takmaz ki beni çok bilmiş konuşuyor diyor İnternet açıp okumaya çalışıyorum arkasını dönüyor bana hatta hamileyken 30 haftada falan bak dikkat edelim bi sıkıntı olur dedim olmadı bağırdım çağırdı kavga etti sürekli korumasız ilişkiden dolayı rken doğuracaktır bebeyi sığır bacım laftan anlamiyo
Htddd 1, hastane lavabosu, ormanlık alan 2, boynumdan ve belimden yalıyarak oral yapması, bide doggy pozisyonunda oral yapması🤩 3, seviştim ama birlikte olmadım evlendiğimde bakireydim😂😍