Bitmeyen-dert SansursuzKadin off yine olsa daha fazlasını yaparım şu an zeten eşim şehir dışında bir kaç güne gelecek nasıl çıldırıyorum ama o gelecek diye 🤩🤩
Ozge49595 SansursuzKadin takmaz ki beni çok bilmiş konuşuyor diyor İnternet açıp okumaya çalışıyorum arkasını dönüyor bana hatta hamileyken 30 haftada falan bak dikkat edelim bi sıkıntı olur dedim olmadı bağırdım çağırdı kavga etti sürekli korumasız ilişkiden dolayı rken doğuracaktır bebeyi sığır bacım laftan anlamiyo
Arasemir11 SansursuzKadin bizim buralar ormanlıktır ağaç tamda kaynanam filin evin karsısında duruyor 😂😂 kocamla geziyorduk ve bulduk Allahtan ormanlık old için hiç bsey görünmüyr bide meyve ağacıydı 😂😂
3children1mom SansursuzKadin Bende yaa 🙄 Bebeler var işte yapcak bisey yok… Ben 3 ten sonra kendimi kaybediyorum çünkü 😏
Htddd 1, hastane lavabosu, ormanlık alan 2, boynumdan ve belimden yalıyarak oral yapması, bide doggy pozisyonunda oral yapması🤩 3, seviştim ama birlikte olmadım evlendiğimde bakireydim😂😍
Ruzgarin_kadini SansursuzKadin ben sadece nefes alıyorum bacım o da yaşamak için mecburiyetten 😂😂😂😂içim ölmüş gibi hissettim şuan bazen kocamda erkek olduğumu düşünüyo 😂😂😂😂
Redrouge 1- Apartman , Heybeliada orman ve en fenası ailelerimiz evdeyken yapmıştık 😂 fazla saydım 2 - Gogus ucu 3- Olmadı
Ecemsss SansursuzKadin ay sorma bacı sözde misafirliğe gittik onun odasında uyuduk olan oldu zaten 🤣🤣🤣
Esmer_girl SansursuzKadin Sevgiliyken eşimle onların evinin banyosu kimse yokken Boyun ve göğüs Eşim dışında kimseyle olmadı