Bezelyelipilaavv geldı geldı😆🙈
💣🤍 Günün Cinsellik Soruları pt.3 💣💙
- Bir anda yapmaya başlıyorum şaşırıyor😂 önce ucuyla ilgileniyorum iyice kıvama gelince hepsini alıyorum🙃 iyice alt kısımlara indiğimde de çıldırıyor😂
- Hiç aklıma gelmiyor belli bir seks alışkanlığım yok sanırım hep spontane ana göre😂
- Yani özellikle istemem ama boşaldığında da iğrenmiyorum çok zevk alıyor çünkü
- Düzenlendi
SansursuzKadin Ben bugün hiçbirine cevap veremeyeceğim😂benlik soru yok
[silindi]
SansursuzKadin yaa çok zor evet ama öğürene kadar boğazımın sonuna kadar alıyorum tabi aldığım kadarını tam anlamıyla alıyorum diyemem 😂
SansursuzKadin benlikte degil cunku yapamiyorum ama okuyup uygalamaya caliscam tesekkur ederimmmm
- Küçük küçük dil darbeleri uçuruyorum 💃
- Eşimle ortaklaşa kafamızda kurduğumuz bir fantezimiz var benim için en uç olan bu
3.eşim çok istiyodu ama yıllardır direndim sonra dile getirmez oldu bende boşalacağını söylediği halde bırakmadım denemek istedim geçenlerde 3 kez falan oldu
SansursuzKadin 1- Önce tıpkı dondurma yalar gibi başlıyorum sonra dilimi gezdirerek biraz zevkin doruklarını yaşatıyorum daha sonra ucunu ve tamamını alıp arada kasıklarına iniyorum 😋 2- Sıradışı değil belkide ama sırtına tırnaklarımı geçirmek ( buna kendiside bayılır bak ne hale getirdin beni azgın karım der 😂) 3- Arada ağzıma boşalmak ister bende kabul ederim 🤢
KirmiziOjeli şu forumda senin uç fantezilerini merak ettiğim kadar başka bişiyi merak etmiyorum 🥸🥸
Mirinda Ozellikle soyle cok hosuna gider 😆😆
Nietzsche Yarına beklerim😍💙
Olivetti skdjsjjsjs anlatsam bu ne amk der kahkaha atarsın bazılarına hiç merak etme o yüzden😂
[silindi] olsun buda bisey 😆🙈
Bezelyelipilaavv rıca ederm 💙💙
Orange-woman zamanla alisiyosun 😆 zaten meni cok temizdir
Cilekliturtaa uuu acili fanteziler 😆
Akrep asla asla dememek lazim 🙈😆
Henüz eme hiç oral yapmadım
Spontene gelişen olabilir
İzin vermem
Esmer_girl napiyonus kiz gir cik bittimi😬😆
Burda öyle bi anlatılıyoki hiç asla yapmam demiştim yapasım geliyo 😂😂😂😂😂
- Düzenlendi
KirmiziOjeli yani ne olabilir uç .Gag bang falan mı asfgagg 😂😂