SansursuzKadin 1. Önce etrafından başlarım yalamaya sonra başını yavaş yavaş boğazıma kadar alırım çokta severim🔥😋
- Evet eşim ağzıma boşalır severim tabi yutmam🔥
SansursuzKadin 1. Önce etrafından başlarım yalamaya sonra başını yavaş yavaş boğazıma kadar alırım çokta severim🔥😋
KirmiziOjeli işte bu dürüst cevaplar bayilirim 😆💙💣💣
SansursuzKadin bende bakiniyorum sana 3.post nerde diyeee geldiiii😀😀😀
[silindi] ayni yapiyomuşuz orali ama alt kisma ulasamiyorum 😆😆
[silindi] uuuuhhhh
Lidya44 Harika 💣💣🤍💙
Bezelyelipilaavv geldı geldı😆🙈
SansursuzKadin Ben bugün hiçbirine cevap veremeyeceğim😂benlik soru yok
SansursuzKadin yaa çok zor evet ama öğürene kadar boğazımın sonuna kadar alıyorum tabi aldığım kadarını tam anlamıyla alıyorum diyemem 😂
SansursuzKadin benlikte degil cunku yapamiyorum ama okuyup uygalamaya caliscam tesekkur ederimmmm
SansursuzKadin 1- Önce tıpkı dondurma yalar gibi başlıyorum sonra dilimi gezdirerek biraz zevkin doruklarını yaşatıyorum daha sonra ucunu ve tamamını alıp arada kasıklarına iniyorum 😋 2- Sıradışı değil belkide ama sırtına tırnaklarımı geçirmek ( buna kendiside bayılır bak ne hale getirdin beni azgın karım der 😂) 3- Arada ağzıma boşalmak ister bende kabul ederim 🤢
KirmiziOjeli şu forumda senin uç fantezilerini merak ettiğim kadar başka bişiyi merak etmiyorum 🥸🥸
Mirinda Ozellikle soyle cok hosuna gider 😆😆
Nietzsche Yarına beklerim😍💙
Olivetti skdjsjjsjs anlatsam bu ne amk der kahkaha atarsın bazılarına hiç merak etme o yüzden😂
[silindi] olsun buda bisey 😆🙈
Bezelyelipilaavv rıca ederm 💙💙
Orange-woman zamanla alisiyosun 😆 zaten meni cok temizdir