• +18
  • 💣🤍 Günün Cinsellik Soruları pt.3 💣💙

İstediğiniz soruyu seçip cevaplayabilirsiniz numaralar ile cevaplarınızı belirtin 🙏🏻🤍🤍

• 1 Oral seks tekniğini açıkla
  • 2 En sıradışı seks alışkanlığın nedir?
  • 3 Partnerinin ağzına boşalmasına izin veriyor musun?

Bu postlara etiketlenmek isteyenler belirtirse listeye ekleyeceğim 🙏🏻💙

• [silindi]

SansursuzKadin
    1.soru cevabı;
    Oral sex yaptığımda boğazıma kadar kökleyip dilimi kullanırım,alt kısımları ile birlikte ağzıma almaya çalışırım.
    2.soru cevabı;
    Anal top kullanmak
    3.soru cevabı;
    Evet ağzıma boşalmasına izin veriyorum onunlada yetmeyip yutuyorum 😈

SansursuzKadin 1. Önce etrafından başlarım yalamaya sonra başını yavaş yavaş boğazıma kadar alırım çokta severim🔥😋

1. Evet eşim ağzıma boşalır severim tabi yutmam🔥

SansursuzKadin

1. Bir anda yapmaya başlıyorum şaşırıyor😂 önce ucuyla ilgileniyorum iyice kıvama gelince hepsini alıyorum🙃 iyice alt kısımlara indiğimde de çıldırıyor😂
        2. Hiç aklıma gelmiyor belli bir seks alışkanlığım yok sanırım hep spontane ana göre😂
        3. Yani özellikle istemem ama boşaldığında da iğrenmiyorum çok zevk alıyor çünkü
          • [silindi]

SansursuzKadin yaa çok zor evet ama öğürene kadar boğazımın sonuna kadar alıyorum tabi aldığım kadarını tam anlamıyla alıyorum diyemem 😂

SansursuzKadin

1. Küçük küçük dil darbeleri uçuruyorum 💃
            2. Eşimle ortaklaşa kafamızda kurduğumuz bir fantezimiz var benim için en uç olan bu
              3.eşim çok istiyodu ama yıllardır direndim sonra dile getirmez oldu bende boşalacağını söylediği halde bırakmadım denemek istedim geçenlerde 3 kez falan oldu

SansursuzKadin 1- Önce tıpkı dondurma yalar gibi başlıyorum sonra dilimi gezdirerek biraz zevkin doruklarını yaşatıyorum daha sonra ucunu ve tamamını alıp arada kasıklarına iniyorum 😋 2- Sıradışı değil belkide ama sırtına tırnaklarımı geçirmek ( buna kendiside bayılır bak ne hale getirdin beni azgın karım der 😂) 3- Arada ağzıma boşalmak ister bende kabul ederim 🤢