💣🤍 Günün Cinsellik Soruları pt.3 💣💙
SansursuzKadin önce elle kavradiktan sonra orala başlıyorum dilimi heryerine sürdükten sonra başlıyorum iğğğ oğğğ şuana kadar iki defa yaptm zaten😂
Sıradışı sex alışkanlığım yok yani nerdeyse donu indir gir çık çoğu zaman pozisyon değişince bile sıra dışı geliyor 😂😂
3.de hiç teklif etmedi bende istemedm😂
Berna-12 sjsjsjjs 2nci cevabına öldümmm😆😆
- Genelde dilimi kullanırım, ilk başını yalarim, sonra etrafinı, sonra yarisina kadar agzıma alırım, geri kalaninıda elimle hallederim, 😂😂
- Ben doggy cok sevdigim icin ilk dogy pozisyonunda dururum. Sonra eşim pozisyon degistirir. Hatta bi keresinde de eşim dönde yüzünü göreyim demişti 😂😂
- Hic denemedik ama istemem ya. 😷
SansursuzKadin rutin sex bıktırıyor artık 😂
Sedaa Hatta bi keresinde de eşim dönde yüzünü göreyim demişti
😆🤣🤣😆🤣😆🤣😆
Berna-12 yenılık lazımmm😆
SansursuzKadin gercektende öyle kız. Bende sonradan farkına vardım 😂😂 artik ilk önce dogy pozisyonda durmuyorum. Ama en son eşim boşalacakken arkani dön der, ikimizde ayni anda uçarız 🙊😁😂
SansursuzKadin oral seks teknik meknik yok bam bam bam🤪 Utanirim anlatmaya kiz. Dur daha yeni geldim.
- cok isterse agzima bosalmasina izin veririm. Aliskanliga izin vermem ama
SansursuzKadin saat olmuş 00.20 ben ayağımda kızımı sallıyorum bütün cevapları karşılıyor sanırım 😂😂😂😂😂şaka şaka var bizimde bi şeklimiz 😋😋😋😋😋diğerkeri bana kalsın 3.soruya cevabim asla kataa never нет no olabilemez görüntüsüne tahammülüm yok benim herif her seferinde gitti çocuklarım diye arkasından yas tutuyo nerdeyse saf şey bide çocuklarımı gösterip bak bunlarda bundan o zaman çocuklarıda sevme diyo 😂😂
Sedaa orgazmın en kolay oldugu pozısyonmuş🙈
Bosunadelirmedik Utanirim anlatmaya kiz. Dur daha yeni geldim.
😂😂🤣🤣🤣
Ruzgarin_kadini nasil bi duz mantik cok zeki 😆😆😆
[silindi] ya anal topu ben de cok.merak ediyorum🔥🔥
Esmer_girl yap kiz bie daha mi gelecegiz dunyaya 💩
Olivetti ay o ne 🙃
SansursuzKadin oral sık sık yapmiyorum yapıyorsam basini emip yaliyorum sonrada alabildiğim kadarını alıyorum
2yok
3 sadece yüzümün çevresine dudaklarımın kenarına
Bosunadelirmedik planlıyorum buraya geldikten sonra bakış açım tamamen değişti 😂😂😂