• +18
  • 💣🤍 Günün Cinsellik Soruları pt.3 💣💙

Sedaa Hatta bi keresinde de eşim dönde yüzünü göreyim demişti

😆🤣🤣😆🤣😆🤣😆

SansursuzKadin gercektende öyle kız. Bende sonradan farkına vardım 😂😂 artik ilk önce dogy pozisyonda durmuyorum. Ama en son eşim boşalacakken arkani dön der, ikimizde ayni anda uçarız 🙊😁😂

SansursuzKadin saat olmuş 00.20 ben ayağımda kızımı sallıyorum bütün cevapları karşılıyor sanırım 😂😂😂😂😂şaka şaka var bizimde bi şeklimiz 😋😋😋😋😋diğerkeri bana kalsın 3.soruya cevabim asla kataa never нет no olabilemez görüntüsüne tahammülüm yok benim herif her seferinde gitti çocuklarım diye arkasından yas tutuyo nerdeyse saf şey bide çocuklarımı gösterip bak bunlarda bundan o zaman çocuklarıda sevme diyo 😂😂

SansursuzKadin oral sık sık yapmiyorum yapıyorsam basini emip yaliyorum sonrada alabildiğim kadarını alıyorum
        2yok
        3 sadece yüzümün çevresine dudaklarımın kenarına

SansursuzKadin alt kisimdan baslarim sonra yavs yavas hepsini agzima alirm alt kisimlarida almaya calisirm kafami bastirmaya baslayinca esim birakirim oral yapmayi.sanirim bana gore en sira disi birden 69 olmak yada goguslerimin arasinda git gel yapmasi bosalmasi bazen.evet izin veriyorum bazende yutarim.