Merhab arkadaşlar kidsten geldim buraya çok sevdim bu uygulamayı bende burda bişey sormak istiyorum benim için çok önemli :)) burdaki arkadaşların evimde kaybolan birşeyi bulduklarını duydum görenler varmış durugörüsü açık olupta görebilecek arkadaşlar varsa çok önemli arabamın anahtarini evde bulamıyorum bana yardım edin de bulayım çok önemli kizlar ya. 🤗🤗😂😂
Çok önemli yardım edecek olan var mı ?
Salavat cekerek aramayı denedin mi ben genelde öyle bulurum
Mynameisugu @Paramore belki yardımcı olabilirsin arkadaşa
Kirpapatyasi Yok canım denemedim ama ya çok aradım bulamadım eminim evde olduğunda da bulamiyorum eşim haberi yok duysa çok kizar öyle yapınca bulur muyum ki adetliyken çekilir mi birde
Nietzsche ayy çok memnun olurum bulabilir mi kk
Mynameisugu daha önce bir iki kişiye yardımcı olmuştu ama elinde olmadan yapabiliyormuş sanırım. Yani bulamayabilirde şuan
Nietzsche Ayyy o kadar dua ederim ki bulursa inşallah bana bı el atar ya çok umutluyum duydum bende bulabilenleei burada
Mynameisugu müsait olunca bakar sanırım bi
@Paramore canım müsait olursan bana bir el atar mısın sana zahmet
Kizlar kimse yok ya fikri olan yok mu kimse bisy yazmiyor
Mynameisugu ceketlerin ceplerinde bulurum genelde ben 🥰 nereleri kullanıyorsanız evde oralarda aramaya odaklanın dolapların içleri
Mynameisugu benim aracımın anahtarı genelde komodinimin arasına kaçar 🤦🏻♀️ yada kanepe kenarına
Esmerkiz Bakmadigim yer kalmadı koyabildcegim heryere baktım bilmiyoym çocuk mu aldı biyere attı anlmadim
incilikaftan ben koyabilecegim yerlere baktim yok hicbiyerde
Mynameisugu internette kayıp bulma duası var niyet edip onu okuyun isterseniz. Etkili oluyor genelde
Mynameisugu çöpe atma ihtimali olabilirmi ? Ben bizzat yaşamiştım
Üstte kalsın inş bulursunuz
En son kimin eline verdin anahtarı . Telefonla konuşurken .
Mynameisugu ayakkabi içleri, çöp kutusu, hatta kirli sepetine bakın. Bizimde genelde buralardan çıkıyor aradigimiz şeyler 😂 evde 2 tane yaramaz olunca. Hatta mutfak çekmecelerine de bakın.
Paramore Valla en son esime vermiştim canım onun saklama ihtimali de olabilir o gün kavga etmiştik çünkü emin değilim ama konuşmadığimiz için soramiyorum da bana verdiyse de nereye koydum hiç hatirlamiyorum