@ebru#

ebru merhaba neden korkulu?? bende kac senedir tampon kullaniyorum cok rahat ped hic kullanamiyirum artik

Ecem Aziza hanımlar tampon hijyenik değildir olması gereken akışı bozar ped sağlıklıdır. biraz okuyun.

Aziza korkulu demek istediğim açıkçası o düşünce çoğu insanı rahatsız edebiliyor ancak rahat yönleri de var

neden korkulu ben kac senedir tampon kullaniyorum bir zararini gormedi cok rahat komforlu.

Herkeste aynı etkiyi yapacak diye bişey yok tabiki ama bünye meselesi ben tedirgin oldum normalde kullanımı çok rahattı.

ebru konuyu değiştirmiyorum ben fikrimi söylüyorum üzerime geliyosunz

25 gün sonra

Konuya tekrar donecek olursak arkadaslar, bacagini kaybeden manken kotex marka kullaniyormus.
      Tampon kullanan arkadaslar hangi marka kullaniyor? Bir de internette bi forumda okumustum tamponlarin da ped gibi ebatlari varmis? Onlar ne ise yariyor? Hangi boyu alip kullanmam gerektigini nasil anlarim?

Safari ben facelle kullanıyodum rossmandan almıştım. Boyutuda şöyle oluyor mesela siz adet döneminiZde kanamanızın yoğunluğu çok fazlaysa büyük boy kullanıyosunuz ama kanama normalse normal boy kullanılıyo

Cikarirken siskinlik oldugu icin ip kopar diye korkuyorum ben 🙈

Safari gerektiğinden fazla içinizde kalırsa çıkarmakta zorlanırsınız ama zaten belli bir süre sonra mutlaka değiştirmek gerekiyor o süredede fazla şişceğini zannetmiyorum ☺️ İpi baya sağlam kopmuyo ama 😂 biyerde okumuştum ipi kopsa bile ıkınarak rahatlıkla çıkarabilirsiniz yazıyordu

7 gün sonra
            adm, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
            2 yıl sonra

Merhaba tampon kulanmam istiyorum da 13 yaşındayım bakirelim veya kızlık için sormuyothm tşs varmış ondan korkuyorum bilen varmı

Nida denizde tampon, gün içinde ped gece yatarken bebek bezi🤣🤣🤣 malum spiral var her yere bulaşıyor

Nida Regl olduğumda tampon kullanıyorum ve hiç bi rahatsızlığım olmadı.Bide onu yerleşdirmekle alakalıdır eger doğru kullanmazsanız rahatsız eder ona dikkat etmek lazım.Tamponun kısası uzunu incesi kalını var.Ped gibi damla çeşidleri var.Hangisi rahatsa onu kullana bilirsiniz.Çok rahat miss gibi sanki hiç adet diyilmişsin gibi☺️

Nida Regl olduğumda tampon kullanıyorum ve hiç bi rahatsızlığım olmadı.Bide onu yerleşdirmekle alakalıdır eger doğru kullanmazsanız rahatsız eder ona dikkat etmek lazım.Tamponun kısası uzunu incesi kalını var.Ped gibi damla çeşidleri var.Hangisi rahatsa onu kullana bilirsiniz.Çok rahat miss gibi sanki hiç adet diyilmişsin gibi☺️