• +18
  • Hadi kızlar yoruma😄(bağırmak )

Deleted5 bende kızımı gecede olsa tam uyduğundan emin oluo koltuğa düzgün bir şekilde yatıyorum ve kocamin koynuna gidiyorum. Yani ben asla rahat edemiyorum. Sesimden uyanmasını geçtim uyku arasında bilinç altına yerleşir diye korkuyorum korkmayı da geçtim utanıyorum.

• [silindi]

Poncigimm doğru saçma oluyor öylemi 😁

• [silindi]

Poncigimm kıt beyinli diyerek kendi beyninin ne kadar yüksek zekalı olduğunu gösterdin şuan 😂 ceviz ye bol bol

• [silindi]

Poncigimm anlamayacak kadar da akıllısın aynen aynen 😂

Hyry9004 cnm 6 aylık bebeğimi asla koltuğa koyamam yatağında bile yalnız bırakıp gidemiyorum biz de uyuduktan sonra ışığı kapatm yanına müzik açık koyuyorum bizi duymuyor zaten öyle bagirma falan asla olmuyor çünkü çit sese uyanan bebek🤭

Arkadaşlar millettin derdii sizi niye bu kadar gerdi sizene bagirir yada bagirmazz kadınn cocugu yatiricak baska oda yok diyorr siz diyorsunuz ki siz baska oda daa yapsaydıniz Allah askina sadece yorum yaptı olmak icin yorum yapmayınn

Ozgekac kadın var çocuğuyla birlikte aynı odada kalan herkesin han han odaları zaten mecbur tek yaşamıyorum da zaten ayrı olsam kızıma ayrı oda yalarım sonuçta ayrıca ben küçükken hep birlikte aynı odada yatıyordum ailecek eskiler hep böyle mis gel de böyle anliyamazla anlat derdini

Poncigimm anlatamazsin canimm boylelerine laf anlatamazsınnn zeka yaslarii beden yaslarina gore kucuk oldugu icin anlamazlar seni

12 gün sonra

Bizde bazen mecbur kalıp bi kackere cocugun yanında yaptık ev kalabalık oluyor misafirim geliyor sagolsunlar uzunda kalıyorlar mecbur yapıyom suan kızım 1 yasında fakat ustumüzde carsaf ses cıkarmadan ama kucuk deyıp gecmeyın ben cok iyi hatırlıyorum 3 yaslarındayken salonda yatıyordum annemle babamı aramak için odalarına gıdıp kapıyı actıgımı cık cık dedıklerını hatırlıyom o zamanlar kafa almıyor ama buyudukce nıye annemın cıplak oldugunu anlamaya baslamıstım nıye beni odadan cıkarttıklarını biraz buyudugunde verın kayınvalıdenızle yatsın ama mecbursanızda yapcak bısey yok caktırmadan yapın yada durumunuz varsa otelde yapın özel gunlerde rahat rahat 😊

Poncigimm 2 cocugum var biri 5 aylik biri 2 yasina giricek cocuklari uyutup keyfimize bakiyoruz bizde uyuyan cocugun bilinc altina nasil islicek bu durum bnde merak ettim dogrusu