bitterdelisi24 mesela ben kollarımdan ve göbeğimden sıkayetcıyım.. kol bolgesını hangi hareket inceltir , göbegı hangi besin eritir , hangi besin yağ yakar arastırıp bırbırmıze yardımcı olalım:)
bittercikolata bitterdelisi24 Kuzum bölgesel olarak düşünme onu, ergin kirbac yağ yakıcı videolarını yap spor olarak vücudunda fazladan nerde yağ birikmişse oradaki yağları yakıyor incelme ve aynı zamanda sıkılasma sağlıyor 🤩🤩
Adamasali bitterdelisi24 benimde vermek istediğim bölgeler 😀inşallah biran önce gecer kardeşimin düğünü var benim de 15 kilo fazlam var😶
Nur3211 bitterdelisi24 Bende yarın sabah başlıyoruuum 🙋🏻♀️ Mesela spordan önce ve ya sonra kahvenizi içerken içine bi çay kaşıgı hindistan cevizi ve yarım çay kaşığı toz tarçın atarsanız yağ yakımını hızlandırır 😇
Slovem08 bitterdelisi24 diyet kafasında değilim ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum şuan zaten iştahımda olmadığı için baya destekçi bana 😊 ama uyarım buranın dışında instagramdan grup kurulabilir daha rahat atılır resim falan 😊
Zeusunherasi Ben de başlicam kasımda düğün var diye. Eylül 1i bekliyorum. Benim kullandığım bir ürün vardı da onu alınca başlayacaktım😂😂 senle başlarım eylülde de ürünle devam ederim o zaman
Rouge bitterdelisi24 valla ben yokum diyetler pazartesi baslar .😂diyet yapmama gerek yok ama spora donmek şart .onuda pazartesi düsünürüm .sen devam et vazgecme kilo alınır verilir ayrıca cok güzel fikir cok mantıklı bir post bence
bitterdelisi24 Rouge spor da sart tabiki aksam yürüdüm mesela baya :) tempolu bı sekılde baya terledım :) spor salonuna gtmeyı de ozledım ama
Zeusunherasi bitterdelisi24 canım ogun yerine geçen bir ürün düğün zamanı kullanmıştım. 20 günde 6 kilo verdim. Sarkma falan yapmıyor whey proteini falan var içinde. Kalp hastası şeker hastası guatr olan herkes kullanıyor. Fitback diye ürün. Facede kalıcı zayıflayanlar diye sayfaları var 😊
Rouge bitterdelisi24 ohh iyi yapmıssın o ter insanı tatmin ediyor birsey yaptıgını hissediyosun yani 😂bende gencken sabahları koşardım orman morman spor salonu falan ama şimdi🥲
buralardayenibusely bitterdelisi24 ay ben yeni gördüm ben de emziriyorum, sütün kesilir diyet yaparsan diyorlar 🤦🏼♀️ Benim de kendime güvenimin gelmesi için kilo vermem gerek şimdilik 7 kilo verme hedefim var. Durak 53 🥳 ama inanın yapamıyorum bana da ilham olun 4 öğünde doyuyorum 72kg şu an
bitterdelisi24 bittercikolata 3 kılo :)) ay keske benımde uc kılo olsa :(( 15 kılo fazlam var 15 :) detoks suyu yeteerlı olur sana
bitterdelisi24 bittercikolata ay ınsallah Bebeğim ya ne güzel moral veriyosun sen.. Sen de bizim moral kocumuz ol
bitterdelisi24 Rouge kosmayı özledm ya ay benım yerımede kos kosarsan :) Bacakların ne güzel yapıyor o koşmak dimi
bittercikolata bitterdelisi24 Olayım bebisim ya aşk olsun bak bu da moral fotosu olsun soldaki 40 beden sağda 36 bol geliyor 🤩🤩