evet kızlar diyete başlamıs bulunmaktayım :) iki ay sonra kardeşimin düğünü var. ve 15 kilo fazlam var..
benimle birlıkte diyet yapmak isteyen varmı ?
hergün düzenli bi şekılde burdan konuscaz ne yediğimizi ..
birbirimize önerebilcemiz ufak tuyolar da buna dahil :) belki destek olursak yapabilirz. ki ben kendi nişanımda bir ayda 7 kilo vermış insanım :) umarım kafa dengi biri çıkar, yoluma yoldaş olur💜💓💜💓
varmısınız diyete 🥒🍋🥬🥦
mesela ben kollarımdan ve göbeğimden sıkayetcıyım.. kol bolgesını hangi hareket inceltir , göbegı hangi besin eritir , hangi besin yağ yakar arastırıp bırbırmıze yardımcı olalım:)
Ben de başlicam kasımda düğün var diye. Eylül 1i bekliyorum. Benim kullandığım bir ürün vardı da onu alınca başlayacaktım😂😂 senle başlarım eylülde de ürünle devam ederim o zaman
bitterdelisi24 ben 1 hafta erken başladım gelebilir miyim 🙃
bitterdelisi24 bende bir 5kilo vermek istiyorum en az. bende varim
bitterdelisi24 valla ben yokum diyetler pazartesi baslar .😂diyet yapmama gerek yok ama spora donmek şart .onuda pazartesi düsünürüm .sen devam et vazgecme kilo alınır verilir ayrıca cok güzel fikir cok mantıklı bir post bence
bitterdelisi24 göbek bacaklarda rahatsızım emziriyorum gitsin bu kilolar
Zeusunherasi ne ürünü paylasmak ıstermısın :) :)
incilikaftan uu tabiki kac kılosun kac kılo fazlan var
Hoyrat ozaman caymak yok dıkktlı bı sekılde yapıcaz kacırmak aşırmak yok :)
bitterdelisi24 Kuzum bölgesel olarak düşünme onu, ergin kirbac yağ yakıcı videolarını yap spor olarak vücudunda fazladan nerde yağ birikmişse oradaki yağları yakıyor incelme ve aynı zamanda sıkılasma sağlıyor 🤩🤩
Rouge spor da sart tabiki aksam yürüdüm mesela baya :) tempolu bı sekılde baya terledım :) spor salonuna gtmeyı de ozledım ama
Ozge49595 bende emzıryorum :) zaten o yuzden acıkıyoruz bence :)
bitterdelisi24 tatilde 3 kg ödem birikmiş biri olarak katılabilir miyim ben de 😊😊
bittercikolata soyadından korktum adamın :)) ay bakım hemen nasıl vıdeolar
bittercikolata 3 kılo :)) ay keske benımde uc kılo olsa :(( 15 kılo fazlam var 15 :) detoks suyu yeteerlı olur sana
bitterdelisi24 Olsun hafta hafta gider hepsi kuzum hiç dert etme 🤩🤩
bitterdelisi24 Korkma korkma ben 4 ayda deli gibi bi sekil aldım onu sayesinde 🤩🤩
yarın herkes kahvaltı tabagını atıyor ozaman tamammı :)
bitterdelisi24 ohh iyi yapmıssın o ter insanı tatmin ediyor birsey yaptıgını hissediyosun yani 😂bende gencken sabahları koşardım orman morman spor salonu falan ama şimdi🥲