• Beslenme
  • varmısınız diyete 🥒🍋🥬🥦

evet kızlar diyete başlamıs bulunmaktayım :) iki ay sonra kardeşimin düğünü var. ve 15 kilo fazlam var..
benimle birlıkte diyet yapmak isteyen varmı ?
hergün düzenli bi şekılde burdan konuscaz ne yediğimizi ..
birbirimize önerebilcemiz ufak tuyolar da buna dahil :) belki destek olursak yapabilirz. ki ben kendi nişanımda bir ayda 7 kilo vermış insanım :) umarım kafa dengi biri çıkar, yoluma yoldaş olur💜💓💜💓

Ben de başlicam kasımda düğün var diye. Eylül 1i bekliyorum. Benim kullandığım bir ürün vardı da onu alınca başlayacaktım😂😂 senle başlarım eylülde de ürünle devam ederim o zaman

bitterdelisi24 valla ben yokum diyetler pazartesi baslar .😂diyet yapmama gerek yok ama spora donmek şart .onuda pazartesi düsünürüm .sen devam et vazgecme kilo alınır verilir ayrıca cok güzel fikir cok mantıklı bir post bence

Rouge spor da sart tabiki aksam yürüdüm mesela baya :) tempolu bı sekılde baya terledım :) spor salonuna gtmeyı de ozledım ama

yarın herkes kahvaltı tabagını atıyor ozaman tamammı :)

bitterdelisi24 ohh iyi yapmıssın o ter insanı tatmin ediyor birsey yaptıgını hissediyosun yani 😂bende gencken sabahları koşardım orman morman spor salonu falan ama şimdi🥲