bittercikolata ay ınsallah Bebeğim ya ne güzel moral veriyosun sen.. Sen de bizim moral kocumuz ol
varmısınız diyete 🥒🍋🥬🥦
bitterdelisi24 Olayım bebisim ya aşk olsun bak bu da moral fotosu olsun soldaki 40 beden sağda 36 bol geliyor 🤩🤩
Rouge kosmayı özledm ya ay benım yerımede kos kosarsan :) Bacakların ne güzel yapıyor o koşmak dimi
bittercikolata Senmisin bu :) aman allahım
bitterdelisi24 buarada şöyle bir öneri yapıyım herkes biliyordur da belki hatırlarsınız en azından fikir olur ,yulaflı omlet cok tok tutuyor azıcık yag ile yanına domates salatalık azcık peynir mük .ben yumurta sevmiyorum ama bunu severek yiyodum içine bazen kacamak peynir koymuslugum oluyordu ama olsundu
bitterdelisi24 eveet insan daha dinc oluyor ya insallah kosarım eski enerjime dönerim 🥲hepimiz insallah😂💕
Rouge sen daha gelınlık gyceksın tempoooo :)
bitterdelisi24 ayy🙏🤗🥰
Rouge ay yumurta hıc sevmıyorm ya keske yesem.. yulaf aldım bugun :) normalde yulafı atlar yermıs haha :)
bitterdelisi24 Evettt 🙈 doğumdan sonra ben 75 kg olmuştum şimdi 56 57 arası 🤩🤩
bitterdelisi24 bende ikisini sevmem seni anlıyorum o yüzden peynir meynir ne varsa koyuyodum yemek için belki baskaları sever😂
Zeusunherasi ne urunu?
bitterdelisi24 hello canım ben diyetteyim birlikte verebiliriz 🧡
bittercikolata nasıl verdin beybisi spor deme yapamam🥺 birde ne kadar sürede verdin kaç kilo fazlan vardı ?
bitterdelisi24 başladığimda 80di güncelden bilgim yok
bitterdelisi24 benimde vermek istediğim bölgeler 😀inşallah biran önce gecer kardeşimin düğünü var benim de 15 kilo fazlam var😶
bittercikolata en sevdiğim sağlıklı Fizik
bittercikolata Heyt maşallah o kollar o gobek kaslari ne öyle 😄
bittercikolata ay bende ıstıyorum benım eskı halim senın suankı halın :)