Rouge spor da sart tabiki aksam yürüdüm mesela baya :) tempolu bı sekılde baya terledım :) spor salonuna gtmeyı de ozledım ama
varmısınız diyete 🥒🍋🥬🥦
Ozge49595 bende emzıryorum :) zaten o yuzden acıkıyoruz bence :)
bitterdelisi24 tatilde 3 kg ödem birikmiş biri olarak katılabilir miyim ben de 😊😊
bittercikolata soyadından korktum adamın :)) ay bakım hemen nasıl vıdeolar
bittercikolata 3 kılo :)) ay keske benımde uc kılo olsa :(( 15 kılo fazlam var 15 :) detoks suyu yeteerlı olur sana
bitterdelisi24 Olsun hafta hafta gider hepsi kuzum hiç dert etme 🤩🤩
bitterdelisi24 Korkma korkma ben 4 ayda deli gibi bi sekil aldım onu sayesinde 🤩🤩
yarın herkes kahvaltı tabagını atıyor ozaman tamammı :)
bitterdelisi24 ohh iyi yapmıssın o ter insanı tatmin ediyor birsey yaptıgını hissediyosun yani 😂bende gencken sabahları koşardım orman morman spor salonu falan ama şimdi🥲
bittercikolata ay ınsallah Bebeğim ya ne güzel moral veriyosun sen.. Sen de bizim moral kocumuz ol
bitterdelisi24 Olayım bebisim ya aşk olsun bak bu da moral fotosu olsun soldaki 40 beden sağda 36 bol geliyor 🤩🤩
Rouge kosmayı özledm ya ay benım yerımede kos kosarsan :) Bacakların ne güzel yapıyor o koşmak dimi
bittercikolata Senmisin bu :) aman allahım
bitterdelisi24 buarada şöyle bir öneri yapıyım herkes biliyordur da belki hatırlarsınız en azından fikir olur ,yulaflı omlet cok tok tutuyor azıcık yag ile yanına domates salatalık azcık peynir mük .ben yumurta sevmiyorum ama bunu severek yiyodum içine bazen kacamak peynir koymuslugum oluyordu ama olsundu
bitterdelisi24 eveet insan daha dinc oluyor ya insallah kosarım eski enerjime dönerim 🥲hepimiz insallah😂💕
Rouge sen daha gelınlık gyceksın tempoooo :)
bitterdelisi24 ayy🙏🤗🥰
Rouge ay yumurta hıc sevmıyorm ya keske yesem.. yulaf aldım bugun :) normalde yulafı atlar yermıs haha :)
bitterdelisi24 Evettt 🙈 doğumdan sonra ben 75 kg olmuştum şimdi 56 57 arası 🤩🤩
bitterdelisi24 bende ikisini sevmem seni anlıyorum o yüzden peynir meynir ne varsa koyuyodum yemek için belki baskaları sever😂