Survivor12 bitterdelisi24 inşallah ya gündüz sorun yok yemesem bile aklıma gelmez ama gece oldu mu abur cubur kola falan hep aklıma geliyor ve yiyorum
bitterdelisi24 Survivor12 işte gunduz yemedın ıcın gece sekerın düşüyor.. zaten 6 dan sonra asla bısey yememek gerekıyor
bitterdelisi24 2minikmucize tarçınlı ılık su :) cubuk tarcını ni bardağa koy ıcıne karanfıl bitane.. sabah aksam ıceblırsın mukemmek yag yakıyo :)
Survivor12 bitterdelisi24 kahvaltımı güzelce yaptım bakalım gün sonuna kadar nasıl olacak maydanoz ve tarcinli su hazırladım gün içinde içeceğim bu ara spor yapamicam adet olmam lazım yarın o yüzden zorlamak istemiyorum
bitterdelisi24 Survivor12 bende yarın adet olcam.. super bende kahvaltı yaptım.. tarcınlı su bende hazırlım bak unutmustum sagol❤️
bitterdelisi24 Eses1234 iyi canım kahvaltıyla duruyorum:)) sımdı bıtkı cayı ıcıcem :)) ama halsızlık oluyor ya :))
Eses1234 bitterdelisi24 yakında bas dönmesi de olur ne hikmetse bnde halsizlik ardından belli bi süre sonra bas dönmesi oluyor.. inş sende olmaz
Survivor12 bitterdelisi24 kadınlar için zayıflama programı var 30 günlük Googleplaydan indiriliyor onu indirdim bunu yapmayı düşünüyorum bide leslie yaptım mi tamamdır bence ama önemli olan azimle devam etmek
Zeusunherasi Biri de bana ha gayret desin 🤣🤣 4 gundur yatılı misafirim vardı hiçbirşeye uyamadım. Bugün doktor kontrolümüz vardı saatler ve yeşillerim şaştı. Yarın eşim evde 🤣 onunla biseyler yememek çok zor. Bizimki pazartesiye kaldı 🥳🥳🥳
bitterdelisi24 Zeusunherasi oho hayır efendım.. pazartesıye degıl suandan ıtıbaren devam.. asla bozmuyorsun bak
bitterdelisi24 Esmerkiz aaa bilemedım canım :) yegenım yengec arkdasm var bı kac tane :) sımarıklar genelde:)
bitterdelisi24 Survivor12 ben her programı ındırıdm baktım cogu paralı ya. eskıden hepsı normwl uygulamaydı sen hangısnu ındırdın