Eses1234 bitterdelisi24 75 bi ineyim ilk hedefim😀😀😀 sonra inş 65 veya 55 bazı bayanları kıskanıyorum yiyip yiyip kilo almıyolar sıfır beden nasıl oluyo arkadas o iş ve ne hikmetse eminim ki bnden fazla yiyolardır🤣🤣🤣🤣
bitterdelisi24 Eses1234 sıfır bedenmı olmak ıstemıorm:) sadece normal olmak ıstıyorum :) 65 olsam zıl takıp oynucam valla :) 65 bana yetıyor :)
Eses1234 bitterdelisi24 boydan kaybediyorum bn yaaa 1.56 😂😂 kısacıgım uzun olsam belki olabilşrde bakalm ins 75 bi geleyim gerisi de olur ins
bitterdelisi24 Eses1234 işte boyda olmayınca ıyıce kılo ortaya çıkıyor yuz guzellıgı bıyere kdar valla fızık daha onemlı ya
sevismedenuyumayalim Hoyrat klasik yediklerime dikkat ettim. Ekmeği tam buğday unu, günde 2 dilim tükettim. Tatlı, paketli hazır gıda yok. 6 da sonra yemek yasak. Ve en az 2.5 lt su. Leslie ve kardiyo da yaptım vakit buldukça
nar1nar bittercikolata doğumdan kaç ay sonraki halin balım bu maşallah inşallah bende eski halime dönerim mm çok özledim var mı yaptığın birşey banada de 🤗🤗🤗😂
bittercikolata nar1nar Kızım 6 aylıkken başlamıştım 4 ayda oldu bu değişim sağdaki fotoda kızım 10 aylikti aralıklı oruç ve ergin kırbaç tüm vücut yağ yakıcı egzersiz videolarıyla şimdi 22 aylık kızım ben hala aynıyım çünkü yaşam tarzı haline getirdim bu beslenme ve sporu vazgeçemiyorum hem istediğimi yiyorum hem kilomu koruyorum hem de Fit görünüyorum 🤩🤩
nar1nar bittercikolata maşallah diyelim ozaman sana🧿 bende sporcuydum hergün 10.000 adım atıyorum 3 aylık bebişim 62 kiloyum 57 kiloydum normalde ve doğuma 75 kilo ile gittim düzenli yürüyüş yapıyorum ama bu aralar sabitlendim emzirdiğim içinde çok birşey yapamıyorum sütüm azalması diye 🤗