Yok yok bilgi vermeyecegim. Bilenlere soruyorum😅
Esimle 6 yildir suren hareketli ve oldukca uyumlu-🧿🤪- bir cinsel hayatimiz var. Hemen hemen her sevismede orgazm olurum; ancak hep klitorisle.
Vajinal orgazm olmak icin ne yapmam lazim, nasil bir hia bir anlatin hele
Vajinal orgazm nedir, nasil olunur🙃
Bosunadelirmedik vajinal mümkün mü ya çok zor bi orgazm şekli değil mi kiltorsle farkı ne vajinali geçtim kiltorel olsam o bile yeterdi🤣
Ozge49595 Durum o kadar vahim mi sekerim🤭😅
Bosunadelirmedik vajinal orgazm şunu yap olursun dmeek çokta mümkün değil aslında sende istek olup esininde isteğe karşılık vermesi lazım
WhiteAngel biz hep istekliyiz nasil olacak🧐
Bosunadelirmedik valal sorma hemde çok ne zevk ederim orgazm ot gibiyim iliskide
Ozge49595 Ama orgazm sadece kadinla ilgili degil ki. Erkek de isteyecek, ugrasacak
Bosunadelirmedik Ben kucak ve doggy pozisyonunda oluyorum. Hatta eşim klitoral oral yaparken tam orgazm olacağım anda birleşme yaşıyoruz bi süre sonra vajinal orgazma dönüşüyor
ben en hizli misyonerda oluyorum ama doggy daha etkiliymis
Akrep Ooo o an cok hassas ya. Tam orgazm olacakken ben esim hic bir sey yapsin istemem. Cunku en ufak bir kipirdamadir harekettir kaciyor gidiyor nasilsa hisler. Ama parmagi icimdeyken elimle mast yaptigim oluyor. O zaman bile yine klitoristen oluyorum ya da vajinal mi oluyorum🧐 Allah allah nasil anlarim nerden bosaldigimi🙃
SansursuzKadin Bebis gel buraya bana ogret🙃 Bizde cogu pozisyon var, istek var, anlayisli, saygili koca var. Nasil yaoacagim bu isi? Kucaktayken penis icimde git gel yapiyorum, bosaliyorum. Klitoris surtundugu icin oradan orgazm oldugumu dusunuyorum. Yoksa vajinal mi oluyorum? Nerden anlayacagim hangisi hangisi🙃
Bosunadelirmedik Ha işte sen dokunulmayı sevmiyormuşsun. Bende mesela eşimin eliyle beni uyarmasını sevmiyorum dokunması hoşuma gider ama o şekilde boşalmak ve içeriye elini sokmasını sevmem. Oral şekilde yaptığında da orgazm olacağımı anladığım an başlıyoruz sonradan bi şekilde kendimle uğraşmaya gerek kalmadan sadece penisle uyarılarak orgazma ulaşıyorum. Ben ikisinin arasında farkı şöyle anlıyorum. Klitoral orgazm bana epey kısa geliyor, vajinal ise klitorise göre biraz daha uzun. O an nasıl olmasını istersem öyle devam ediyoruz
Akrep Esimin parmagiyla beni uyarmasi en sevdigim sey olabilir🤭 uzun dedigin ne kadar uzun🙃 Ben de misal bosalirken en az 10 kez kasilirim, vajinamdaki kaslar yani
Akrep ben de bu yöntemle oluyorum👌🏻
Bosunadelirmedik zaten bi kadının çabasıyla olmaz ki erkekler isteyecek esini düşünecek içinden gelecek kadin sürekli nereye kadar uyaracK
Bunu yasamak icin cox tutkulu olmaniz sart
Bosunadelirmedik 4 yılın sonunda vajinal orgazmı tatmış biri olarak bir kaç tüyo vermek isterim 🌸
4 yıldır çok aktif oldukça güzel cinselliğimiz oldu lakin her sonda klitoris oluyordum öyle sanıyordum hangi pozisyonda isek ya eşim eliyle yada o içindeyken ben elimle destekledim hep.ve klitoris orgazm sonucunda ilişki devam ederse zevk hiç almıyorum bitse de gitsek modundaydım Sonra forumda yazılanları okudum dedm acaba ne farkı var diye ksfaya taktım ve bir gün ben üstte dolaşırken 😅😅 boşalmaya yakın penisiin üzerinde sürtmeye devam ederken -ki en sevdiğimdir kendisi- baktım geliyorum hemen kaldırdım kendimi eşime dedim çabuk içeri gir ve hızlan bende sadece o anda eşime ve kendime odaklandım inan ki bitmek bilmedi ve öyle değişik hissettim ki. Sonra eşim üstte ben altta bir kaç kez yaptık ama bu uzun sürüyor benim için eğer eşin için problem yoksa buda güzel oluyor aynı şekil eşinn içindeyken tam odaklanma ile. Ben en kolay ve güzel üstteyken oluyorum göğüslerimi falan veriyorum ağzına belimden falan çekince uçuyorum zaten
CesurCivCiv tebrikler😃 Anlattiklarinizi okuyunca ben de acaba vajinal orgazm oluyor muyum diye dusundum. Mesela kucak pozisyonundayken kliotorise dokunmadan git gel yaparim. O sekilde cok keyifli bosalirim. O da kli oluyor acaba ya
Bosunadelirmedik bence o vajinal
Hayret etkekler 1 penisle bosalirken..kadinlar cift tarafli..hakikaten de mucizeyiz…