aynenaynenn valla ya dayanamadım cici memee cici diyor sarılıyor gögsüm öpüyor 😞gözümün içine bakıyor

Derleranacum ya sorma bnde bıraktırmaya calısıyodum. Banada aynısını yapıyor ay içim. Cız edıyor.

Derleranacum yaaa benimkide gelio kokluyor :(((((((( oksuyor. Cok hoşuma gitse de bi okadar üzülüyorum

Çok erken kesmişsiniz inşallah bir rahatsızlıktan dolayı filan değildir. Henüz hala bebek annesi, karninizdan çıktı memeye geldi tam meme bagimlisi oldukları dönem. Bana artık gına gelmişti 2 yaşını geçiyordu kestim. Daha iyi anlıyordu tabi. 3 4 ay filan oldu şimdi gel hadi em diyorum,olmaz anne kapat çok ayıp birileri görmesin diyor. Sonra da ben büyüdüm artık diyor 😂 vicdan yapmanız çok normal hala emmek istemiyorsa açın sarılsin öpsün ona iyi gelecektir 💚

Eylem10 hap kullanmam gerekti ella adlı 🤦‍♀️mecbur kaldım kesmeye hem bebeğim 6 kilo 16 günde 7500 oldu keşke daha önce kesseydim diyordum balcalı hastanesine gidiyoruz bu yüzden ve şuan kilo aldıgı için gitmemize gerek kalmıcak inşallah 🙂 a salı günü kontrolü var