Sütten keseli 16 gün oldu ve bugun meme me gelip oynuyor sarılıyor peşinde dolaşıyor xilveler yapıyor mememe cixik felan yapıyor ağladım bş an ya 🤦♀️😞
16 gün oldu 🤔
Derleranacum ah annelik ah❣️🤗 sevsin annesi ellesin nolcak ki
üzülme sende 🥰
aynenaynenn valla ya dayanamadım cici memee cici diyor sarılıyor gögsüm öpüyor 😞gözümün içine bakıyor
Derleranacum sut icmiyor; ama bebege gore meme cok onemli. O bag cok onemli. Her istedinde dokunsun, baksin, sevsin annesi
Derleranacum kaç aylık bebeğiniz
Derleranacum ya sorma bnde bıraktırmaya calısıyodum. Banada aynısını yapıyor ay içim. Cız edıyor.
Nacizanebiri 13 ay 6 günlük
Bosunadelirmedik yaaa bende psikolojik sorunlara yol açar diye sevdirmiyorum üzülür diye
Derleranacum yaaa benimkide gelio kokluyor :(((((((( oksuyor. Cok hoşuma gitse de bi okadar üzülüyorum
Çok erken kesmişsiniz inşallah bir rahatsızlıktan dolayı filan değildir. Henüz hala bebek annesi, karninizdan çıktı memeye geldi tam meme bagimlisi oldukları dönem. Bana artık gına gelmişti 2 yaşını geçiyordu kestim. Daha iyi anlıyordu tabi. 3 4 ay filan oldu şimdi gel hadi em diyorum,olmaz anne kapat çok ayıp birileri görmesin diyor. Sonra da ben büyüdüm artık diyor 😂 vicdan yapmanız çok normal hala emmek istemiyorsa açın sarılsin öpsün ona iyi gelecektir 💚
- Düzenlendi
Eylem10 hap kullanmam gerekti ella adlı 🤦♀️mecbur kaldım kesmeye hem bebeğim 6 kilo 16 günde 7500 oldu keşke daha önce kesseydim diyordum balcalı hastanesine gidiyoruz bu yüzden ve şuan kilo aldıgı için gitmemize gerek kalmıcak inşallah 🙂 a salı günü kontrolü var
Derleranacum Hayir tam tersi aman dikkat. Bebegin memeyle kurdugu bag cok kiymetli. Emmese de ondan kopamaz oype kolay kolay. Engel olmayin